Antena Meniu Search
x

Alegători supravegheaţi ilegal în cabinele de vot, la o secție de votare din Dolj

Scandal la o secție de votare din Dolj, unde au fost montate camere de luat vederi chiar deasupra cabinelor de votare. Acuzațiile sunt lansate de liberalii care îl suspectează pe primarul din localității Cârcea că vrea să-i intimideze pe alegători.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 27.09.2020, 07:37

Alegători supravegheaţi ilegal în cabinele de vot, la o secție de votare din Dolj
Alegători supravegheaţi ilegal în cabinele de vot, la o secție de votare din Dolj - Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta
  • Liberalii îl acuză pe primarul unei localități din Dolj că a montat camere de supraveghere deasupra cabinelor de vot ca să-i intimideze pe alegători.
  • PNL Dolj a cerut IPJ Dolj să se autosesizeze şi să deschidă dosar penal.

Reprezentantul PNL în biroul secţiei de votare nr 292 din Cârcea a depus o întâmpinare prin care a solicitat dezafectarea tuturor echipamentelor electronice care se află deasupra cabinelor de vot, respectiv a camerelor de luat vederi, însă nu s-a dispus îndepărtarea acestora, ci doar acoperirea lor cu bandă albă de hârtie. 

”Camerele de luat vedere au fost montate ilegal cu ştiinţa primarului PSD de la Cârcea şi a preşedintelui secţiei de votare. În urmă cu câteva zile, PSD a lansat zvonul în comuna Cârcea că au montat camere de luat vederi şi vor supraveghea procesul de votare, cu scopul de a-i intimida pe alegătorii care au o altă opţiune de vot”, se arată în comunicatul PNL Dolj. 

PNL Dolj a cerut IPJ Dolj să se autosesizeze şi să deschidă dosar penal împotriva primarului din Cârcea şi a preşedintelui secţiei de votare pentru violarea secretului votului.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Alegeri locale 2020 » Alegători supravegheaţi ilegal în cabinele de vot, la o secție de votare din Dolj