Antena Meniu Search
x

Alegeri locale 2020. Bătaie între două femei, în fața unei secții de votare din Caraș-Severin (Video)

Două femei s-au bătut în fața unei secții de votare din Caras-Șeverin. Scandalul uriaș a plecat de la faptul că una dintre femei filma cu telefonul mobil coada formată în fața secției din Zorlentu Mare.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 27.09.2020, 12:28

Alegeri locale. Bătaie între două femei, în fața unei secții de votare din Caraș-Severin (Video) Vezi și
  • Una dintre protagonistele incidentului este soția candidatului PNL la primăria din Zorlentu Mare.
  • Peste 400 de oameni stau la coadă în fața unei secții de votare din localitate, iar sătenii spun că sunt ”flotanți” aduși de candidatul PNL.

Acolo, încă de la primele ore ale dimineții peste 400 de persoane așteaptă la coadă să voteze. Satenii spun că nu cunosc nici 10% dintre toți cei care își așteaptă rândul la vot. Ba mai mult, ei spun că ”sunt flotanții” aduși de contracandidatul actualului primar, Isfan Ion Marius, ce candideaza din partea PNL.

Sătenii spun că Isfan ar fi dat cate 200 de euro flotanților ca să îl voteze, în defavoarea actualului primar, de la PSD, care își dorește un nou mandat.

Peste 19 milioane de români cu drept de vot sunt aşteptaţi în secțiile de votare unde vor primi 4 buletine de vot: pentru primar, consiliul local, președintele consiliului județean și membrii consiliului județean.

Alegerile de astăzi se desfăşoară în condiţii speciale din cauza pandemiei de Covid-19. Autorităţile au adoptat mai multe măsuri pentru a preveni răspândirea bolii infecţioase.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Alegeri locale 2020 » Alegeri locale 2020. Bătaie între două femei, în fața unei secții de votare din Caraș-Severin (Video)