Antena Meniu Search
x

Video Piedone şi-a anunţat oficial candidatura la PMB. Deocamdată îl are drept contracandidat pe Nicuşor Dan. Coaliţia PSD-PNL ar putea anunţa luni un nume

Cristian Popescu Piedone şi-a anunţat, azi, oficial candidatura la Primăria Capitalei. A fost însoţit de candidaţii propuşi de PUSL la primăriile de sector. Printre ei, fost edil şi parlamentar Liviu Negoiţă, dar şi fiul lui Piedone, care doreşte să ia locul tatălui său la Sectorul 5. Deocamdată Piedone îl are drept contracandidat pe Nicuşor Dan. Coaliţia PNL-PSD ar putea stabili mâine cine va intra în cursa electorală cu cei doi.   

de Redactia Observator

la 17.03.2024, 21:17

Vezi și

Partidul Umanist Social Liberal şi-a prezentat echipa pentru Bucureşti. "Sunt onorat cu responsabilitatea cu care am fost învestit. Este o altă etapă în viaţa mea", a declarat edilul Sectorului 5.

Cristian Popescu Piedone ţinteşte Primăria Capitalei. Spune că se va descurca şi în condiţiile în care nu va avea majoritate în Consiliul General. "Niciodată n-am avut majoritate în Consiliu. Dialogul cu consilierii, reprezentanţi ai cetăţenilor, e primordial. Chiar dacă vine PSD. Chiar dacă vine AUR cu un proiect bun, suntem datori pentru cetăţeni să-l votăm".

La sectoare, PUSL are deocamdată patru propuneri, pentru Sectoarele 1, 3, 5 şi 6. La sectorul 4 va fi susţinut actualul primar, social-democratul Daniel Băluţă. Iar la sectorul 2, o decizie va fi luată în următoarea perioadă. "Avem pregătit un candidat extrem de surpriză, notoriu chiar pentru Sectorul 2", spune Piedone.

În cel mai mare sector al Capitalei, candidatul PUSL este Liviu Negoiţă, care a mai avut două mandate de primar, însă la Sectorul 3. "Vrem să nu mai avem şobolani care să se plimbe pe străzile Sectorului 1, vrem să avem o administraţie profesionistă", spune Liviu Negoiţă, candidat PUSL la Primăria Sectorului 1.

Pe acelaşi subiect

Cristian Popescu Piedone, candidat PUSL la Primăria Capitalei: Pe modelul cum eu am plecat de la 4 să repar ce era stricat de 30 de ani la 5, aşa ai plecat tu de la 3 să repari ce este stricat de 30 de ani la Sectorul 1.

Pentru Primăria Sectorului 5, candidatul este chiar fiul lui Piedone. "Tuturor cetăţenilor care au încredere în Cristian Popescu Piedone le transmit că eu, Vlad Popescu Piedone, rămân să fac imposibilul posibil în Sectorul 5", spune Vlad Popescu Piedone, candidat PUSL la Sectorul 5.

Coaliţia PSD-PNL şi-ar putea anunţa candidatul abia luni

Deocamdată Cristian Popescu Piedone concurează cu actualul primar, Nicuşor Dan. Abia mâine coaliţia PSD-PNL şi-ar putea anunţa candidatul. Cele două partide vor să aleagă un independent, pentru a obţine voturi din ambele bazine electoralte. Sunt luaţi în calcul medicul ortoped Cătălin Cîrstoiu sau arhitectul Tiberiu Florescu, spun surse politice.

Deocamdată se ştiu doar candidaţii coaliţiei la Sectoare. Alianţa mizează pe Sebastian Burduja şi Rareş Hopincă la sectoarele 1 şi 2. Pentru sectorul 5 încă se caută un candidat. Iar la sectoarele 3, 4 şi 6 vor fi susţinuţi primarii aflaţi deja în funcţie.

Piedone nu este doar propunerea PUSL pentru primăria Capitalei, dar va fi şi cap de listă pentru europarlamentare. "Dacă sunt locomotivă, pe cine să pui? Pui vagonul restaurant în faţa locomotivei? Nu! Pui locomotiva", spune Piedone.

Alegerile locale au loc în aceeaşi zi cu cele europarlamentare, pe 9 iunie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Alegeri locale 2024 » Piedone şi-a anunţat oficial candidatura la PMB. Deocamdată îl are drept contracandidat pe Nicuşor Dan. Coaliţia PSD-PNL ar putea anunţa luni un nume