Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Becali susține că Hrebenciuc și Ghiță i-au cerut să îl ajute pe Simion să intre în turul 2: "Măi, nea Gigi, haide să îl băgăm pe Simion în turul doi"

George Becali, candidat pe lista AUR în Capitală pentru Camera Deputaților, a declarat, marți seară, că a discutat cu fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc despre susținerea candidatului AUR la alegerile prezidențiale, George Simion.

de Redactia Observator

la 23.10.2024 , 18:09

Becali și Hrebenciuc Becali și Hrebenciuc au pus la cale alegerile: "Măi, nea Gigi, haide să îl băgăm pe Simion în turul doi. Bine, hai să îl băgăm" - Profimedia Images / Hepta

"Eu am vorbit și cu Hrebenciuc. Și mi-a zis: Măi, nea Gigi, haide să îl băgăm pe Simion în turul doi. Am zis bine, hai să îl băgăm. A zis acum vreo lună jumate", a declarat Gigi Becali la Realitatea TV.

El menționează că a discutat cu Viorel Hrebenciuc în calitate de prieten. "A rămas singurul prieten adevărat din toți. E un mare caracter. I-am zis: dar după aia în turul doi să nu va apucați să îl atacați pe Simion. Să îi lăsăm să se bată, să vedem cine e mai puternic. A zis o să îl bată măr, pentru că Ciolacu nu e politician, e și el un băiat pe acolo. Uite îți spun eu cum îl bagă pe Simion în turul doi. Ai văzut ce se zice despre Geoană? Curvăsărie, amantlâc, când colo el era cu nevasta-să. Ce fac ei? Zic hai să îi atacăm pe toți candidații și să rămână numai Simion în turul doi. (...) Cu Sebi Ghiță - eram cu Simion lângă mine, la palat. L-am sunat eu și cutare. Și mi-a zis: Băi, nea Gigi, hai să-l băgăm în turul doi pe Simion", a spus Becali.

Deputatul Alexandru Muraru, președintele PNL Iași, susținea, marți dimineață, că PSD a lansat o strategie pentru "mutarea a 10-20 de voturi/secție de votare pentru Simion" ca să îl ducă pe candidatul AUR în turul 2 la alegerile prezidențiale alături de Marcel Ciolacu.

Articolul continuă după reclamă

Lucian Romașcan, PSD, după acuzațiile liberalului: "Ce să zic, felicitări..."

"Zicerea zilei, comentată pe toate mediile, este că dă PSD 20 voturi per secție către Simion. Total FALS! Totuși, se desprind două concluzii: PSD are suficiente voturi cat pentru doi candidați în turul doi PNL nu are 20 de voturi per secție pentru Dl. Ciucă", a scris Lucian Romașcan pe Facebook.

"Later edit: Pentru că ne plictiseam, avem acum știrea că Becali a fost îndemnat de Hrebenciuc să-l bage pe Simion în turul doi... Se naște o dilemă logică elementară: Simion e candidatul AUR deci al lui Becali, la ce bun să-l roage cineva să facă ce are în fișa postului, adică susținerea candidatului propriu? Dacă asta e campania PNL, aici este motivul pentru care crește Simion. Ce să zic, felicitări...", a punctat Romașcan.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Alegeri prezidenţiale 2024 » Becali susține că Hrebenciuc și Ghiță i-au cerut să îl ajute pe Simion să intre în turul 2: "Măi, nea Gigi, haide să îl băgăm pe Simion în turul doi"