Antena Meniu Search
x

PNL vrea ca alegerile prezidenţiale să se desfăşoare la termen. Ciucă: "Toţi membrii BPN au fost de acord"

Alegeri prezidenţiale 2024. Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni, după şedinţa conducerii PNL, că toţi membrii Biroului Politic Naţional au fost de acord să susţină desfăşurarea alegerilor prezidenţiale la termen.

de Redactia Observator

la 01.07.2024 , 17:12

PNL vrea ca alegerile prezidenţiale să se desfăşoare la termenul stabilit iniţial. Ciucă: "Toţi membrii BPN au fost de acord"
- Profimedia

Preşedintele PNL a declarat după şedinţa conducerii partidului că un subiect a fost data alegerilor prezidenţiale. ”Am convenit, pe baza tuturor discuţiilor pe care le-am avut, ca precampania să nu se desfăşoare în luna iunie sau august, când e vacanţă, şi în felul acesta, în unanimitate toţi membrii Biroului Politic Naţional au fost de acord ca să susţinem desfăşurarea alegerilor prezidenţiale la termen”, a spus Ciucă. Şedinţa conducerii PNL a avut loc în acelaşi timp cu consultările premierului cu partidele, la Palatul Victoria, pe calendarul alegerilor prezidenţiale.

Nicolae Ciucă, despre o ieşire de la guvernare

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni despre o posibilă ieşire de la guvernare a partidului că ”PNL a dat dovadă de fiecare dată de responsabilitate şi îşi vor îndeplini această îndatorire de a continua să asigurăm guvernarea României”.

Articolul continuă după reclamă

Liderul PNL a afirmat după şedinţa PNL că partidul său va rămâne la guvernare. ”Partidul Naţional Liberal a dat dovadă de fiecare dată de responsabilitate şi ne vom îndeplini această îndatorire de a continua să asigurăm guvernarea României, ţinând cont de toate provocările şi ameninţările care sunt de jur împrejurul nostru”, a arătat Ciucă.

Pe acelaşi subiect

Ciucă, despre scenariul susţinerii Elenei Lasconi la alegerile prezidenţiale de către PNL

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni despre scenariul susţinerii Elenei Lasconi la alegerile prezidenţiale de către PNL, că va discuta şi va avea un dialog cu toată lumea. ”Eu am avut o atitudine cât se poate de normal şi decentă şi voi avea şi de aici înainte. Am sunat-o pe doamna Lasconi imediat după ce a câştigat funcţia de preşedinte al USR, am felicitat-o şi ceea ce îmi spuneţi acum nu este nimic altceva, din perspectiva mea, decât o invitaţie la dialog. Ca atace, voi discuta şi voi avea un dialog cu toată lumea”, a spus Nicolae Ciucă, despre declaraţiile liderului USR Elena Lasconi privind o susţinere la alegerile prezidenţiale.

Întrebat despre scenariul susţinerii Elenei Lasconi la alegerile prezidenţiale de către PNL, Ciucă a spus: ”Să ne aşezăm şi vedem unde duc discuţiile”. Preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat luni, despre susţinerea sa la prezidenţiale de către PNL, că pe Nicolae Ciucă nu mai poţi să îl dezlipeşti din poză de Marcel Ciolacu. Ea a menţionat că a făcut apelul către toate partidele de centru şi centru-dreapta pentru că în momentul de faţă singura opţiune liberală din România este USR-ul, în opinia sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Alegeri prezidenţiale 2024 » PNL vrea ca alegerile prezidenţiale să se desfăşoare la termen. Ciucă: "Toţi membrii BPN au fost de acord"