Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Stănescu: "Ciolacu e soluția PSD. Are toate șansele să devină președintele României"

Alegeri prezidenţiale 2024. În așteptarea Congresului PSD care va decide cine va candida la prezidențiale din partea partidului, Paul Stănescu, secretarul general al social-democraților, susține că soluția PSD este Marcel Ciolacu, pentru că are o inteligență peste medie și e structurat ca un om bun. „Va fi un președinte care va uni toți românii”.

de Redactia Observator

la 05.08.2024 , 11:24

Stănescu: "Ciolacu e soluția PSD. Are toate șansele să devină președintele României"

„Eu am spus ce îmi doresc eu, ca membru de partid, dar și ca secretar general al partidului îmi doresc ca un membru al PSD să fie candidatul partiudului. Marcel Ciolacu este cotat cel mai bine. Nu depinde doar de dânsul să hotărască, dar eu cred că Marcel Ciolacu are toate șansele să devină președintele României”, a declarat Paul Stănescu.

Ciolacu, soluția PSD

El afirmă că întâlnirea la care au participat Marcel Ciolacu și Mircea Geoană „a fost o pură întâmplare”. „Din punctul meu de vedere, poate sunt subiectiv, dar eu asta cred, are o inteligență peste medie. Marcel Ciolacu este structurat ca un om bun. Marcel Ciolacu niciodată nu a fost tentat să facă rău cuiva și Marcel Ciolacu, cred, va fi un președinte care va uni toți românii. (...) La congres se va candida printr-o moțiune. Eu cred că Marcel Ciolacu 100% va fi ales președintele PSD și rămâne să decidă dacă va candida sau nu va candida la prezidențiale. (...) Soluția pentru PSD este Marcel Ciolacu”, încheie Stănescu.

Articolul continuă după reclamă

Congresul PSD, în timpul căruia va fi aleasă noua conducere a partidului și candidatul la alegerile prezidențiale, va avea loc pe 24 august.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Alegeri prezidenţiale 2024 » Stănescu: "Ciolacu e soluția PSD. Are toate șansele să devină președintele României"