Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Mircea Geoană, la masă cu Marcel Ciolacu într-un restaurant din Capitală. Ce spune numărul 2 din NATO despre imaginile momentului de pe scena politică

Alegeri prezidenţiale 2024. Imaginile momentului pe scena politică. Mircea Geoană a stat la masă cu Marcel Ciolacu, la un restaurant din Capitală. Asta cu mai putin de o lună înainte de Congresul PSD, momentul decisiv în care social-democratii îsi vor desemna candidatul în cursa pentru Palatul Cotroceni.

de Marius Gîrlaşiu

la 30.07.2024 , 20:16

Mircea Geoană, numărul 2 din NATO, a transmis pentru Observator că a fost invitat de Marius Tucă la ziua acestuia de naştere. Geoană spune că nu a discutat teme politice nici cu premierul Marcel Ciolacu, nici cu un alt invitat prezent la acea masă. Recent, Mircea Geoană a anunţat că dacă se va înscrie în cursa prezidenţială va acest lucru doar din postura de candidat independent, însă nu ar refuza susţinerea unor partide politice.

De cealaltă parte, premierul Marcel Ciolacu se află sub o presiune imensă la vârful PSD. Asta pentru că lideri cu influenţă din PSD i-au cerut să-şi asume candidatura şi să intre în cursa pentru Cotroceni. O decizie finală va fi luată de PSD pe 24 august, atunci când este programat congresul partidului.

Vezi și
Marius Gîrlaşiu Like

Jurnalism înseamnă să publici tot ceea ce alții - de regulă liderii politici - nu vor să fie publicat. Orice altceva înseamnă doar Relații Publice. Nu am spus-o eu, a spus-o marele scriitor britanic George Orwell.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri politice » Mircea Geoană, la masă cu Marcel Ciolacu într-un restaurant din Capitală. Ce spune numărul 2 din NATO despre imaginile momentului de pe scena politică