Antena LIVE

Horoscop 29 iulie 2018. Achiziţie scumpă, petrecere în aer liber şi o nuntă

Horoscop 29 iulie 2018. Ultima zi de weekend se anunţă perfectă pentru evenimente în aer liber, cu prietenii sau familia. Vremea va fi de partea voastră, astfel nimic nu vă va strica buna dispoziţie.

la 28.07.2018, 14:23
Horoscopul zilei de 29 iulie 2018 anunţă o zi relaxantă, alături de familie şi prieteni Observator.tv

Horoscop 29 iulie 2018. Ultima zi de weekend se anunţă perfectă pentru evenimente în aer liber, cu prietenii sau familia. Vremea va fi de partea voastră, astfel nimic nu vă va strica buna dispoziţie.

Seara, o idee foarte bună ar fi să vă uitaţi la un documentar interesant sau un film nou apărut, anunţă horoscopul. În orice caz, liniştea şi relaxarea vor fi cuvintele-cheie ale zilei.

Horoscop 29 iulie 2018 Berbec

În această zi, Berbecii îşi vor rezolva câteva probleme legate de starea lor spirituală. Deşi dimineaţa vă veţi trezi cu o stare de tristeţe, cel mai probabil din cauza tensiunilor acumulate la serviciu, în ultima vreme, de-a lungul zilei veţi încerca să vă binedispuneţi. Timpul petrecut alături de familia voastră şi de prieteni, vă va ajuta să vă destindeţi şi să vă puneţi gândurile în ordine. Atmosfera caldă şi liniştitoare, poveştile comice din copilărie vor fi reţeta perfectă pentru a vă reîncărca bateriile.

Pe acelaşi subiect

Consultă şi Horoscop August 2018 Berbec

Horoscop 29 iulie 2018 Taur 

Duminică, Taurii trebuie să-şi ţină portofelul neatins, chiar dacă anumite persoane le vor cere un împrumut. Există posibilitatea să aveţi nevoie de o anumită sumă de bani pentru a face în sfârşit o achiziţie la care râvneaţi de multă vreme. Aveţi, în sfârşit, şansa de a cumpăra acest produs deosebit de important pentru voi, aşa că trebuie să vă asiguraţi că aveţi fonduri suficiente pentru această acţiune. Odată intraţi în posesia obiectului, veţi deborda de fericire şi veţi suna pe toată lumea pentru a anunţa vestea extrem de importantă pentru voi. 

Consultă şi Horoscop August 2018 Taur

Horoscop 29 iulie 2018 Gemeni

În această zi, gemenii îşi vor schimba look-ul. Veţi apela chiar la bunul vostru prieten care, recent, şi-a creat o coafură inedită, pe care nu aţi rezistat să nu o apreciaţi întreaga zi. După mai mult timp de gândire, veţi hotărî să adoptaţi acelaşi stil. Veţi merge la cel mai bun hairstilist din oraş şi îi veţi explica în detaliu cum doriţi să arătaţi. Entuziasmaţi de această schimbare, veţi opta chiar şi pentru o altă culoare a părului, motiv pentru care, îndrumaţi de specialist, veţi ieşi din coafor cu un aspect total schimbat. Partenerul/ partenera va aprecia foarte mult noul vostru aspect, iar la muncă aprecierile vor curge pe bandă rulantă.

Consultă şi Horoscop August 2018 Gemeni

Horoscop 29 iulie 2018 Rac

Racii îşi vor petrece dimineaţa de 29 iulie în faţa televizorului. Butonând telecomanda, veţi opri pentru câteva momente pentru a vă uita la un show de magie al unui concurs televizat. Veţi rămâne complet fascinat de toate trucurile şi veţi vorbi despre acest lucru la masa de prânz, înconjurat de familie. Primind doar reacţii pozitive, mai ales din partea copiilor care vor pune foarte multe întrebări curioase, veţi hotărî alături de partenerul/partenera voastră să cumpăraţi bilete pentru a merge împreună la un spectacol de acest gen, organizat în oraş. Este o idee foarte bună, astfel, veţi petrece timp de calitate şi vă veţi distra alături de cei dragi.

Consultă şi Horoscop August 2018 Rac

Horoscop 29 iulie 2018 Leu 

Leii sunt în căutarea unor prieteni adevăraţi. Deşi aţi avut alături în ultima vreme multe persoane care v-au oferit ajutor la nevoie, simţiţi nevoia să aflaţi cine, din jurul vostru, este cu adevărat de încredere. Dacă simţiţi că nu vă puteţi destăinui problemele adunate recent, niciuneia dintre cunoştinţele voastre, puteţi apela online la un prieten/o prietenă virtuală. De multe ori, cei care nu ne cunosc foarte bine, pot judeca mult mai corect situaţia în care ne aflăm. Această persoană vă va ajuta să găsiţi soluţia perfectă pentru a trece peste necazuri.

Consultă şi Horoscop August 2018 Leu

Horoscop 29 iulie 2018 Fecioară

Această zi ar putea părea banală şi plictisitoare pentru Fecioare, dar nu este deloc aşa. Veţi fi surprinşi să aflaţi că partenerul/partenera de viaţă se află într-o situaţie complicată la locul de muncă, lucru despre care a evitat să vă povestească în ultimul timp. O veţi asculta cu atenţie şi veţi căuta împreună o rezolvare. În primul rând, aţi putea să-i faceţi o surpriză li să plecaţi într-o excursie, departe de oraş. Astfel, veţi scăpa amândoi de stres sau nelinişti, iar această escapadă vă va consolida mai mult relaţia de cuplu. În drumul spre casă, veţi ajunge la concluzia că partenerul/partenera ar trebui să renunţe la jobul extenuant şi să îşi dedice timpul şi pasiunea pentru un hobby la care chiar dă dovadă de talent.

Consultă şi Horoscop August 2018 Fecioară

Horoscop 29 iulie 2018 Balanţă

Duminica, Balanţele se simt rebele şi uită să-şi termine treburile casnice. Vă veţi permite un răgaz de linişte şi relaxare în compania persoanei iubite, mergând la o piscină sau în parc. Vremea extraordinară de afară vă va oferi momente de neuitat şi veţi ajunge la o concluzie pe care nu o veţi regreta: simţiţi din tot sufletul că persoana de alături este potrivită pentru voi şi vreţi să îmbătrâniţi împreună. Nu veţi sta o clipă pe gânduri şi îi veţi destănui acest lucru şi partenerului/partenerei. Uimiţi, flataţi şi chiar extaziaţi de ceea ce au auzit, vă vor întreba un singur lucru. Când programăm nunta?

Consultă şi Horoscop August 2018 Balanţă 

Horoscop 29 iulie 2018 Scorpion

Scorpionii sunt puşi pe fapte mari, în ultima zi de weekend. Ajunşi la concluzia că aveţi un obicei nesănătos de prea multă vreme, luaţi hotărârea să faceţi o schimbare. Deşi va fi greu să scăpaţi de acest viciu, prietenii şi familia vă vor fi alături prin acest proces, contribuind cu diverite activităţi, printre care plimbări în aer liber, concerte sau tot felul de alte evenimente la care vă va face plăcere să participaţi. Curând veţi şi uita de acest viciu, iar viaţa voastră va fi mult mai bună.

Consultă şi Horoscop August 2018 Scorpion

Horoscop 29 iulie 2018 Săgetător

Duminica este o zi senzaţională pentru Săgetători. Veţi rămâne uimit de frumuseţea şi aspectul fizic al unui vechi prieten, întors recent în oraş, care vă va face o vizită surpriză. După mai multe poveşti, vă veţi face curaj şi veţi întreba cum această persoană a ajuns să arate atât de bine. Flatat, prietenul vostru vă va destăinui toate secretele unei vieţi sănătoase, care duc la un corp sănătos şi admirabil. Nu veţi sta pe gânduri, veţi nota atent toate instrucţiunile şi veţi începe această dietă de a doua zi. Dacă nu veţi trişa, rezultatele vor apărea în scurt timp.

Consultă şi Horoscop August 2018 Săgetător

Horoscop 29 iulie 2018 Capricorn

Chiar dacă este ultima zi de weekend, Capricornii au planuri mari pentru a redecora casa. Vă veţi aştepta partenerul/partenera pentru a nu lua decizii singuri, iar când va ajunge, veţi stabili împreună noile aranjamente. Seara, când veţi termina toată munca, deşi obosiţi, veţi fi fascinaţi de cât de bine arată totul şi veţi sărbători noile schimbări cu o cină romantică alături de partener/parteneră.

Consultă şi Horoscop August 2018 Capricorn

Horoscop 29 iulie 2018 Vărsător

În această zi, Vărsătorul trebuie să fie atent la cei din jur. Chiar dacă în ultima vreme v-aţi acordat prioritate, ceea ce nu este deloc un lucru rău, trebuie să înţelegeţi că multe persoane din cei dragi au nevoie de ajutor sau de cineva cu care să vorbească. Acordaţi puţin timp acestor oameni, ascultaţi-le problemele şi poate veţi reuşi chiar împreună să găsiţi şi soluţii. O veste senzaţională va veni pe seară: cel mai bun prieten vă va înştiinţa că acum formează o frumoasă poveste de dragoste şi vă va invita în oraş pentru a vă face cunoştinţă cu aleasa/alesul.

Consultă şi Horoscop August 2018 Vărsător

Horoscop 29 iulie 2018 Pești 

Peştii nu vor rata ocazia de a se apropia mai mult de un prieten/o prietenă veche faţă de care are sentimente puternice. Umorul, frumuseţea şi bunătatea acestei persoane vă vor fascina atât de mult încât veţi hotărî să-i destăinuiţi iubirea pe care o purtaţi. Sunteţi complet hotărâţi să riscaţi totul, inclusiv şansele ca această prietenie să se încheie cu un final nefericit, pentru a-i spune adevărul. Foarte probabil veţi avea noroc. Vă cunoaşteţi de multă vreme şi sunteţi deja familiarizaţi unul cu celălalt. Cine ştie? Poate sentimenele au fost mereu reciproce.

Consultă şi Horoscop August 2018 Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

2018 29 iulie horoscop zodiac zodii
Întrebarea zilei
Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Facebook WhatsApp LinkedIn Twitter Email
Stiri Sportive Citește și
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de...
Fanatik.ro
Publicat 29.04.2024
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am...
Fanatik.ro
Publicat 29.04.2024
Catastrofa care a contribuit la căderea civilizației mayașe – studiu
spotmedia.ro
Publicat 29.04.2024
4 zodii care vor PLÂNGE în luna mai 2024. Nativii trebuie să fie foarte...
Gandul
Publicat 29.04.2024
România, o țară - două lumi. Economist: „Merge mai mult în marșarier...
Adevărul
Publicat 29.04.2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce...
A1
Publicat 28.04.2024
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se...
CaTine
Publicat 30.04.2024
Papanași sănătoși cu fulgi de ovăz. Rețeta cu smântână și dulceață...
spynews.ro
Publicat 26.04.2024
Câștigă 10.000 de euro pe lună, dar locuiește în zona blamată de...
GSP
Publicat 29.04.2024
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și...
Click.ro
Publicat 28.04.2024
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar...
Useit
Publicat 29.04.2024
1 mai pe litoral 2024! Marile festivaluri și concerte ce deschid noul sezon estival
Money.ro
Publicat 23.04.2024
Care este ultima dorință a lui Celine Dion. Artista suferă de o boală...
Redacţia.ro
Publicat 24.04.2024
Putin plănuiește o nouă ofensivă puternică peste graniță, în Ucraina:...
libertatea.ro
Publicat 29.04.2024
Billie Eilish a fost fotografiată alături de Alex Wolff. Cei doi s-au...
ZU
Publicat 29.04.2024
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Hello taste
Publicat 30.04.2024
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
Deparinti
Publicat 29.04.2024
20 de obiceiuri de economisire pe care oamenii le-au păstrat pentru că le-au...
ziare.com
Publicat 29.04.2024
Halil Ibrahim Ceyhan impresionează pe scenă. Actorul nu renunță la visul său...
Happy
Publicat 26.04.2024
Alimente împotriva inflamației cronice. De ce pot ameliora simptomele
Medicool
Publicat 30.04.2024
Florinel Coman l-a contactat pe Gigi Becali cu o cerere inadmisibilă! "Eşti...
orangesport.ro
Publicat 28.04.2024