Antena LIVE

Curs valutar

Galerie foto

Parcursul surprinzător al lui Chef Ștefan Popescu, juratul Chefi la cuțite: de la pompier la bucătar! "Am participat la peste 150 de intervenții ca pompier"

Mai sunt câteva zile până la premiera maraton a sezonului 13 Chefi la cuțite! Pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, la Antena 1, se va da startul unui nou capitol în bucătăria celui mai apreciat cooking show din România: Chef Ștefan Popescu, Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia și Chef Alexandru Sautner sunt jurații care vor întâmpina la audiții concurenții dornici să câștige un loc în echipele lor. Totodată, cei patru ași ai gastronomiei vor pune la bătaie, în platoul amuletelor, întreaga lor experiență care se va întâlni cu emoțiile și adrenalina puternică a unui nou început pentru competiția Chefi la cuțite.

De la 12.03.2024, 13:06
WhatsApp
Galerie (6)

Cu abordări gastronomice care-i diferențiază, dând savoare show-ului, jurații au, în același timp, parcursuri profesionale diferite, poveștile lor de viață alcătuind unul dintre cele mai puternice ingrediente motivaționale pentru participanții la preselecții. Astfel, dacă Chef Richard Abou Zaki și-a început foarte devreme drumul în bucătărie, de partea cealaltă, Chef Ștefan Popescu spune că este cel mai bun exemplu că se poate reuși la orice vârstă în bucătărie, dacă există pasiune pentru gastronomie. Juratul Chefi la cuțite a mărturisit că și-a descoperit târziu înclinația pentru domeniul culinar, primul lui vis fiind acela de a deveni pompier.

”Parcursul meu în bucătărie a început surprinzător. Când am terminat liceul, n-aveam de gând să mă fac bucătar. Am făcut armata la pompieri și voiam să mă fac pompier. Am participat la peste 150 de intervenții ca pompier, în cadrul armatei, într-un an. Mi-am luat atestatul, dar n-a fost să fie. Apoi m-am gândit să mă fac detectiv. Când ești tânăr, crezi că totul e posibil. M-am înscris la o școală de detectivi, dar cei de-acolo m-au trimis la o anumită locație unde trebuia să stau de pază. Nu mi-a plăcut, așa că am zis «Stop»”, a povestit Chef Popescu, pe care viața l-a purtat întâmplător spre meseria de bucătar, odată cu oportunitatea unui job la un hotel bucureștean.

”Așa am descoperit, pe parcurs, că asta îmi doresc – să fiu bucătar – și, de la zi la zi, acest lucru a devenit, într-adevăr, pasiune. După câțiva ani, am plecat să mă specializez în Marea Britanie, unde am muncit doi ani, revenind în țară ca sous-chef la un hotel din București proaspăt inaugurat. Și, deși, după o vreme, gândul meu a fost de a-mi îmbogăți din nou experiența peste hotare, am hotărât să rămân în țară, pentru că se născuse primul meu fiu și voiam să fiu alături de familia mea. În acești ani, am fost autodidact, citind multe cărți despre gastronomie. Dar am și urmat, în țară și în Franța, diverse cursuri de maestru în arta culinară și bucătar-șef, dorindu-mi mereu să-mi extind cunoștințele. Eu sunt un exemplu că se poate reuși la orice vârstă în bucătărie, dacă vrei cu adevărat asta și ești pasionat de gastronomie. Și îmi doresc în continuare să mă perfecționez. În bucătărie, tot timpul trebuie să înveți. Mereu apar tendințe și tehnici noi și, dacă nu ești la curent cu noutățile, te pierzi”, a declarat Chef Popescu.

Alături de el, pe 18 martie, de la 20:30, la Antena 1, vor inaugura sezonul 13 Chefi la cuțite jurații Richard Abou Zaki, Orlando Zaharia și Alexandru Sautner, maeștrii gastronomiei gata să descopere noi talente în bucătărie, dar și să se întreacă în cele mai delicioase preparate, pentru cele mai râvnite amulete din istoria competiției.

Redactia Observator

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

chefi la cutite
Întrebarea zilei
Mergeți duminică la vot?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Stiri Sportive Citește și
Stațiunea ascunsă, de lângă Valea Prahovei, pe care prea puțini români o...
Fanatik.ro
Publicat 22.11.2024
Colonel american: Rusia are tot dreptul să atace NATO acum
spotmedia.ro
Publicat 21.11.2024
Culmea birocrației: O fetiță trecută, din greșeală, băiat în certificatul...
spotmedia.ro
Publicat 20.11.2024
Ce se întâmplă cu toți pensionarii din România cu pensii mai mici de 3.000 de...
Gandul
Publicat 21.11.2024
Cum vede diaspora anul electoral din Europa și alegerea lui Trump. „Extrema...
Adevărul
Publicat 22.11.2024
Cel mai scump obiect din garderoba Iulianei Pepene. Câți bani a dat...
A1
Publicat 22.11.2024
Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2024. Gemenii primesc vești bune. Află ce se...
CaTine
Publicat 22.11.2024
Andrei Rotaru și Cristina, femeia pe care a părăsit-o pentru ispita Diandra, au...
spynews.ro
Publicat 22.11.2024
S-au aliat OFICIAL cu Kosovo împotriva României în războiul de la TAS:...
GSP
Publicat 22.11.2024
Clădirea emblematică din București, demolată. Palatul impunător a fost...
Click.ro
Publicat 21.11.2024
Grevă pornită de un robot. Cum a convins mașinăria alți 12 roboți să își...
Useit
Publicat 22.11.2024
Care este numele real al lui Culiță Sterp. Ce apare în buletinul lui, de fapt
Redacţia.ro
Publicat 21.11.2024
„Geoană, Ciolacu… Ciucă… George Simion… Și femeia aia, cum o...
libertatea.ro
Publicat 22.11.2024
Selena Gomez își vede viitorul alături de Benny Blanco: „Este cel mai sigur...
ZU
Publicat 22.11.2024
Chec de post cu dovleac copt, foarte aromat și colorat
Hello taste
Publicat 22.11.2024
Au început să intre banii pe cardurile educaționale. Peste 650.000 de părinți...
Deparinti
Publicat 22.11.2024
SUA au o nouă armă care ar putea zdrobi armata lui Putin, dar ar fi mai puțin...
ziare.com
Publicat 22.11.2024
Cine pleacă din distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. Este vorba...
Happy
Publicat 22.11.2024
Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, și-a cunoscut actualul...
DIVA
Publicat 23.09.2024
Ce este implantul dentar. Cui i se recomandă și cum se efectuează
Medicool
Publicat 22.11.2024