Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Asia Express, duminică, de la 20.00, la Antena 1. Cele nouă echipe intră în competiție pe Drumul Zeilor

Începe numărătoarea inversă până la cea mai aşteptată emisiune a toamnei! Mâine, de la ora 20.00, are loc marea premieră a sezonului 7 Asia Express. Cele nouă echipe intră în competiție pe Drumul Zeilor. Încă de la primele misiuni, vor experimenta cel mai auster stil de viață în vârf de munte și se vor întrece într-o cursă spectaculoasă cu elefanți. Fără niciun moment de respiro, participanţii au parte de cel mai greu început al competiției din toate cele șapte sezoane. 

de Redactia Observator

la 31.08.2024 , 20:20

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei , Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție, pe un traseu de 7.000 de kilometri, ce traversează 3 țări.

Marea premieră Asia Express, Drumul Zeilor

Cum vor face față vedem de mâine, de la ora 20.00, la Antena 1, următoarele ediții ale premierei maraton fiind difuzate de luni până joi, de la 20:30. Odată cu premiera noului sezon, Asia Express lansează concursul Viză de Asia, marele premiu fiind o experiență de neuitat: participarea la filmările următorului sezon, alături de echipa de producție și vedetele show-ului.

Vezi și

Participanții mai pot câștiga zilnic premii la emisiunea Super Neatza. Pentru a participa la concurs, fanii reality show-ului trebuie să răspundă corect la întrebările despre fiecare ediție a competiției, pe pagina vizadeasia.a1.ro, începând de luni.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ce variantă aţi ales pentru încălzirea locuinţei?
Observator » AntenaPLAY » Asia Express, duminică, de la 20.00, la Antena 1. Cele nouă echipe intră în competiție pe Drumul Zeilor