Antena Meniu Search
x

Bernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024

Duelul dintre Bernadette Szocs şi Manyu Wang 1-4, din optimile Cupei Mondiale de tenis de masă, a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 18.04.2024, 15:29

Update 13:51: Bernadette Szocs – Wang Manyu 1-4 (11-9, 7-11, 7-11, 10-12, 7-11). Szocs a pierdut în optimile de finală ale Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024.

Update 13:39: Bernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 (10-11). Szocs a pierdut setul al patrulea, după ce a ratat o minge de set.

Update 13:30: Bernadette Szocs – Wang Manyu 1-2 (7-11). Jucătoarea din China a preluat conducerea.

Update 13:21: Bernadette Szocs – Wang Manyu 1-1 (7-11): Românca a pierdut setul al doilea.

Update 13:14: Bernadette Szocs – Wang Manyu 1-0 (11-9): Revenire de senzaţie a româncei, care a revenit de la 4-9 şi a câştigat primul set.

Update 13:05: A început meciul!

Bernie îşi continuă parcursul remarcabil de la Cupa Mondială din Macao şi va lupta pentru a se califica în sferturile competiţiei.

Bernadette Szocs – Manyu Wang, LIVE VIDEO (13:00, AntenaPLAY)

Bernadette Szocs s-a calificat în optimile Cupei Mondiale, după ce a încheiat Grupa 11 pe primul loc. Românca a învins-o categoric pe Mariam Alhodaby, în primul meci al grupei, scor 4-0, şi ulterior a remizat cu Prithika Pavade, scor 2-2.

Deşi a încheiat grupa la egalitate de puncte cu Pavade, Szocs a avansat în faza optimilor, datorită golaverajului superior. Aceasta a câştigat trei puncte în plus faţă de jucătoarea din Franţa, per total.

Bernadette Szocs va avea un duel „de foc” pentru a se califica în faza sferturilor. Manyu Wang, din China, este ocupanta locului doi în ierarhia mondială.

Wang a învins-o şi pe Adina Diaconu la Cupa Mondială de la Macao, scor 4-0. De asemenea, a mai trecut şi de Batra, cu acelaşi scor, astfel că a obţinut calificarea în optimi fără emoţii.

Bernadette Szocs şi Manyu Wang s-au mai duelat o singură dată, înaintea confruntării de la Macao. Românca a fost învinsă categoric în 2018, scor 0-4.

Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră

Bernadette Szocs a reuşit o performanţă unică în carieră! Sportiva de 29 de ani se află la cea mai bună clasare a sa, fiind pe locul 8 în clasamentul mondial feminin, unul dominat de jucătoarele asiatice.

Bernadette a urcat pe poziţia a opta în ierarhia mondială, după ce a depăşit-o pe Mima Ito. Bernie are 1650 de puncte, în timp ce nipona a rămas cu 1620 de puncte.

Locul 8 într-un top în care primele cinci jucătoare sunt din China este o realizare uriaşă. De asemenea, ea rămâne în continuare sportiva cea mai bună din Europa, conform acestei ierarhii. Următoarea este Nina Mittelham, din Germania (locul 14).

În martie, ea intrase pentru prima oară în Top 10 şi a avut un mesaj clar despre obiectivul său: „Sunt foarte fericită că mi s-a mai îndeplinit un vis: acela de a intrat în top 10 mondial! Și nu vreau să mă opresc aici. Următoarea țintă este să intru în top 5 mondial”, spunea Szocs.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
În Polonia, Legea îi obligă pe dezvoltatori să planteze arbori pentru fiecare aviz de construcţie. România ar trebui să preia acest model?
Observator » AntenaPLAY » Bernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024