Antena Meniu Search
x

Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024

Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Bernadette Szocs şi Mariam Alhodaby s-au întâlnit în primul meci al Grupei 11 a Cupei Mondiale Macao 2024, competiţie ce este transmisă exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 15-21 aprilie.

de Redactia Observator

la 15.04.2024, 13:25

Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024
- Profimedia

Românca s-a impus fără mari emoţii în faţa ocupantei locului 9 mondial pe care a învins-o pentru a doua oară din tot atâtea meciuri. Szocs a câştigat cu 4-0 (11-7, 11-5, 11-7, 11-6) duelul de la Cupa Mondială Macao 2024 şi se pregăteşte pentru al doilea duel cu Prithika Pavade. Astăzi va intra în competiţie şi Adina Diaconu. Ea va juca de la ora 15:00 împotriva numărului 2 mondial, Wang Manyu.

ABONAŢII ANTENAPLAY POT URMĂRI CUPA MONDIALĂ MACAO 2024 AICI

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » AntenaPLAY » Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024