Antena Meniu Search
x

David Popovici luptă pentru aur la Campionatele Europene, live în AntenaPLAY. Spectacol în Liga Campionilor Asiei, în decembrie

Luna decembrie aduce mai multe competiţii de mare interes în AntenaPLAY, acolo unde poţi vedea Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023, meciurile tari din Liga Campionilor Asiei, Cupa Ligii Portugaliei, Liga Portugal şi Serie B, dar şi patru gale de fight spectaculoase.

de Redactia Observator

la 01.12.2023, 12:32

Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023 de la Otopeni reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din sportul european din acest final de an. Competiţia va fi live în AntenaPLAY, în perioada 5-10 decembrie.

Campionatele Europene de înot în bazin scurt 202, în AntenaPLAY

David Popovici este una dintre vedetele care vor lupta pentru medalii la Campionatele Europene. Dublul campion mondial va evolua la probele de 100 şi 200 de metri liber. România va mai fi reprezentată de alţi 20 de sportivi.

„Cel mai important lucru este să facem spectacol, astfel încât să sperăm că mai mulţi copii vor vedea şi vor fi inspiraţi. Îmi amintesc că mergeam la competiţii când aveam 12 ani şi i-am întâlnit pe Danas Rapšys şi Katinka Hosszu.

David Popovici luptă pentru medalii în AntenaPLAY

Au venit la un Campionat naţional al României şi faptul că le-am văzut acolo m-a ajutat să îmi crească motivaţia. Dacă şi pe mine copiii mă pot vedea aşa, atunci este cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru ei”, a spus David Popovici, pentru site-ul oficial al Federaţiei Europene.

Pe lângă David Popovici, la Europeanul de la Otopeni vor mai participa alte nume mari ale înotului, precum Maxime Grousset, Tom Dean, Duncan Scott, Matthew Richards, Florent Manaudou, Yahann Ndoye Brouard şi Analia Pigree.

Liga Campionilor Asiei, dueluri decisive în AntenaPLAY

Liga Campionilor Asiei aduce duelurile decisive din faza grupelor, care vor decide echipele calificate în play-off-ul competiţiei. Cosmin Olăroiu şi Dan Petrescu sunt românii care luptă pentru a trece de grupele celei mai importante competiţii inter-cluburi din Asia.

De asemenea, în AntenaPLAY îi vei putea vedea şi pe Cristiano Ronaldo, Sadio Mane sau Karim Benzema. Valoarea loturilor echipelor prezente în Liga Campionilor Asiei este de peste un miliard de euro. Neymar este cel mai bine cotat jucător (50 de milioane de euro).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » AntenaPLAY » David Popovici luptă pentru aur la Campionatele Europene, live în AntenaPLAY. Spectacol în Liga Campionilor Asiei, în decembrie