Antena Meniu Search
x

FIA World Endurance Championship 2024 | Calificările de la Spa-Francorchamps au fost live în AntenaPLAY. Rezultatele oficiale!

FIA World Endurance Championship 2024 | Etapa de la Spa-Francorchamps se desfăşoară în perioada 10-11 mai, live în AntenaPLAY. Au avut loc antrenamentele şi calificările.

de Redactia Observator

la 10.05.2024, 17:52

Kevin Estre, pe circuitul de la Spa-Francorchamps
Kevin Estre, pe circuitul de la Spa-Francorchamps

Marea cursă din Belgia va fi live, sâmbătă, de la ora 14:00, în AntenaPLAY.

Abonaţii AntenaPLAY pot vedea aici FIA World Endurance!

Update 17.30: Ferrari a câştigat calificările de la categoria Hypercar. Pe locul secund s-au clasat cei de la Porsche, iar podiumul a fost completat de Cadillac.

Update 16:30:  Iron Dames a avut cel mai bun timp în calificările la categoria LMGT3. Pe podium s-au mai clasat monoposturile de la United Autosports şi Team WRT.

Update 15:45: Au început calificările de la Spa-Francorchamps!

În antrenamentele de vineri, la categoria Hypercar, cel mai bun timp a fost înregistrat de Kevin Estre, de la Porsche, urmat de monopostul Ferrari.

În timp ce la categoria LMGT3, cel mai bun timp a fost înregistrat de Aliaksandr Malykhin. Pilotul de la Manthey Purerxcing a încheiat sesiunea cu timpul de 2:20:947, peste monoposturile Iron Dames şi TF Sport.

Cursa de şase ore de la Spa-Francorchamps este a treia etapă din FIA World Endurance Championship 2024. În cursa de 6 ore de la Imola, care s-a desfăşurat luna trecută, Toyota le-a învins pe Porsche şi Ferrari.

Programul complet al FIA World Endurance Championship 2024

1. Qatar – 2 martie

2. 6 ore la Imola – 21 aprilie

3. 6 Hours of Spa-Francorchamps – 11 mai

4. 24 Hours of Le Mans – 15-16 iunie

5. 6 Hours of Sao Paulo – 14 iulie

6. Lone Star Le Mans – 1 septembrie

7. 6 Hours of Fuji – 15 septembrie

8. 8 Hours of Bahrain – 2 noiembrie

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » AntenaPLAY » FIA World Endurance Championship 2024 | Calificările de la Spa-Francorchamps au fost live în AntenaPLAY. Rezultatele oficiale!