Antena Meniu Search
x

Nigeria – Africa de Sud (19:00) şi Coasta de Fildeş – RD Congo (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY, în semifinalele Cupei Africii

Nigeria – Africa de Sud (19:00) şi Coasta de Fildeş – RD Congo (22:00) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Cupa Africii pe Naţiuni se apropie de final, iar miercuri seară vom afla cele două finaliste ale competiţiei.

Victor Osimhen, la Cupa Africii pe Naţiuni
Victor Osimhen, la Cupa Africii pe Naţiuni - Profimedia

Primul meci, cel dintre Nigeria şi Africa de Sud, va începe la ora 19:00, în timp ce ziua se încheie cu Coasta de Fildeş – RD Congo, de la ora 22:00. Ambele partide sunt LIVE în AntenaPLAY.

VEZI AICI SEMIFINALELE CUPEI AFRICII PE NAŢIUNI

De trei ori câştigătoare a competiţiei, Nigeria speră să ajungă în prima finală din 2013, an în care a câştigat şi Cupa Africii pe Naţiuni. În faza grupelor, Nigeria a terminat pe locul 2, cu 7 puncte, la egalitate cu Guineea Ecuatorială. În optimi a trecut de Camerun (2-0), în timp ce în sferturile de finală a învins Angola (1-0).

De partea cealaltă, Africa de Sud are în palmares un singur titlu, cucerit în 1996. În cazul în care se vor impune, sud-africanii vor juca pentru a treia oară în ultimul act al competiţiei. La ediţia din acest an, Africa de Sud a încheiat pe locul 2 Grupa E, cu 4 puncte. În fazele eliminatorii, sud-africanii au trecut de Maroc în optimi şi de Insulele Capului Verde în sferturile de finală.

Nigeria şi Africa de Sud s-au întâlnit ultima oară la ediţia din 2019 a Cupei Africii pe Naţiuni, în sferturile de finală. Nigeria s-a impus atunci cu 2-1.

A doua semifinală va începe la ora 22:00. Coasta de Fildeş, ţara gazdă, va întâlni RD Congo. Ivorienii au terminat pe locul 3 Grupa A şi s-au calificat cu emoţii, după care au trecut de Senegal şi Mali în fazele eliminatorii. De partea cealaltă, RD Congo a încheiat pe locul 2 Grupa F, după care a trecut de Egipt şi Guineea în optimi şi sferturi.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » AntenaPLAY » Nigeria – Africa de Sud (19:00) şi Coasta de Fildeş – RD Congo (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY, în semifinalele Cupei Africii