Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Numele uriaşe cu care luptă Bernadette Szocs pentru supremaţie, la China Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY

Numele uriaşe cu care luptă Bernadette Szocs pentru supremaţie, la China Smash 2024, au fost deja anunţate pe site-ul oficial al competiţiei ce va fi transmisă exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 26 septembrie – 6 octombrie.

de Redactia Observator

la 24.09.2024 , 15:12

Bernadette Szocs Numele uriaşe cu care luptă Bernadette Szocs pentru supremaţie, la China Smash 2024 - Profimedia

România are şi ea şapte reprezentanţi la competiţia dotată cu premii totale de 2 milioane de dolari, cinci pe tabloul feminin şi doi pe cel masculin. Szocs, Eliza Samara, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Elena Zaharia, Ovidiu Ionescu şi Eduard Ionescu vor reprezenta România.

Numele uriaşe cu care luptă Bernadette Szocs pentru supremaţie, la China Smash 2024

Bernadette Szocs este românca cotată cu şansele cele mai mari de a ajunge în fazele superioare are competiţiei. Totuşi, traseul va fi unul extrem de greu pentru Bernie, ţinând cont de adversarele prezente la turneu.

Articolul continuă după reclamă

Sun Yinghsa, cea mai bună jucătoare a lumii, e cap de serie 1, iar în turneu se mai află alte şase jucătoare din Top 10, Wang Manyu, Wang Yidi, Chen Xingtong, Miwa Harimoto, Mima Ito şi Cheng I-Ching.

Şi pe tabloul masculin se vor afla la start 9 dintre primii 10 jucători ai lumii, Wang Chuqin, Hugo Calderano, Liang Jingkun, Felix Lebrun, Ma Long, Lin Shidong, Lin Gaoyuan, Tomokazu Harimoto şi Lin Yun-Ju.

Bernadette Szocs poate câştiga o avere la China Smash 2024

Prezenţa în turul 1 la China Smash 2024 este recompensată cu 5.000 de dolari. Turul 2 aduce 11.000 de dolari, în timp ce accederea în optimi vine cu un CEC de 14.000 de dolari.

Dacă va ajunge în sferturile de finală, Bernadette va pune mâna pe 20.000 de dolari, iar, mai departe, cifrele devin şi mai atrăgătoare, 40.000 de dolari pentru semifinale, 60.000 de dolari pentru finală şi 100.000 de dolari pentru campioni.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi podcasturile şi cărţile de dezvoltare personală, în locul unui psiholog?
Observator » AntenaPLAY » Numele uriaşe cu care luptă Bernadette Szocs pentru supremaţie, la China Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY