Antena Meniu Search
x

Programul României la Campionatul Mondial de polo masculin. Debutăm contra Ungariei

Programul României la Campionatul Mondial de polo masculin a fost stabilit de către organizatorii competiţiei de la Doha, ce va avea loc în perioada 4-17 februarie.

de Redactia Observator

la 01.02.2024, 16:58

Programul României la Campionatul Mondial de polo masculin. Debutăm contra Ungariei
- Profimedia

Tricolorii vin după locul 8 ocupat la Campionatul European din Croaţia, care ne-a asigurat şi calificarea la Mondialul de la Doha, principalul obiectiv al României.

Programul României la Campionatul Mondial de polo masculin

La Campionatul Mondial de polo masculin, România a fost repartizată în Grupa D, din care mai fac parte Kazakhstan, Italia şi Ungaria.

  • România – Ungaria – 5 februarie, 19:30
  • România – Kazakhstan – 7 februarie, 15:00
  • România – Italia – 9 februarie, 11:00

Alţi 8 sportivi reprezintă România la Campionatele Mondiale de nataţie

Pe lângă naţionala de polo, alţi 8 sportivi reprezintă România la Campionatele Mondiale de nataţie de la Doha ce se vor desfăşura în perioada 2-18 februarie. Marele absent este David Popovici, dublu campion european la 100 şi 200 m liber.

Liderii delegaţiei noastre sunt Constantin Popovici, campion mondial en titre la sărituri de la mare înălţime, şi Cătălin Preda, vicecampionul mondial, care au arătat deja că sunt în mare formă, la Auckland, unde în weekend a avut loc ultima etapă a circuitului mondial Red Bull Cliff Diving.

La platformă 10 m vom fi reprezentaţi la feminin de Nicoleta Angelica Muscalu (CSŞ Triumf). O clasare în primii 18 le-ar aduce calificarea celor doi la JO de la Paris. La Mondialele de la Fukuoka, Constantin Popovici a fost al 18-lea la platformă, iar Muscalu a 25-a.

În probele de înot, prevăzute între 11 şi 18 februarie, vor concura Vlad Stancu (înscris la 400 m, 800 m şi 1.500 m liber), Robert Badea (200 şi 400 m mixt), Patrick Dinu (100 m liber), Denis Popescu (100 şi 200 m spate) şi Andrei Anghel (50 m spate).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » AntenaPLAY » Programul României la Campionatul Mondial de polo masculin. Debutăm contra Ungariei