Antena Meniu Search
x

România - Serbia, duelul pentru locul 7 la Campionatul European de Polo, va fi LIVE în AntenaPLAY, marți de la ora 16:00

România - Serbia, duelul pentru locul şapte de la Campionatul European de Polo, va fi în format live video, în AntenaPLAY, de la ora 16:00. "Tricolorii" vor disputa ultimul meci de la turneul final din Croaţia.

de Redactia Observator

la 16.01.2024, 11:40

România - Serbia LIVE în AntenaPLAY
România - Serbia, duelul pentru locul 7 la Campionatul European de Polo, va fi LIVE în AntenaPLAY, marți de la ora 16:00 - Profimedia Images

România a ratat şansa de a se lupta pentru locul cinci de la Campionatul European. Muntenegru i-a învins clar pe "tricolori", scor 18-11, astfel că naţionala lui Bogdan Rath se va lupta pentru locul şapte cu Serbia.

România s-a duelat cu Serbia de două ori în 2023, cele două echipe împărţindu-şi victoriile. "Tricolorii" s-au impus cu 17-14, în iulie, în duelul pentru locurile 5-8 de la Campionatul Mondial, iar sârbii au câştigat partida amicală din luna decembrie, scor 15-5.

România a avut un parcurs formidabil la actuala ediţie a Campionatului European. Naţionala lui Bogdan Rath a ajuns până în sferturi, acolo unde a fost eliminată de Spania, scor 24-7.

România și-a asigurat prezența la Campionatul Mondial de Polo 2025

Pe acelaşi subiect

Graţie calificării în sferturile Europeanului din Croaţia, România şi-a asigurat şi prezenţa la Campionatul Mondial de anul viitor, având de asemenea şansa de a prinde un bilet şi pentru Jocurile Olimpice de la Paris.

La Campionatul European, România le-a mai învins pe Olanda, Slovenia şi Slovacia, în grupe, şi pe Georgia, în optimi, scor 18-11.

Pentru locul cinci de la Campionatul European, Grecia se va duela cu Muntenegru, de la ora 19:30. De asemenea, şi finala competiţiei va avea loc tot marţi, de la ora 21:15, finală în care se vor întâlni Croaţia şi Spania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » AntenaPLAY » România - Serbia, duelul pentru locul 7 la Campionatul European de Polo, va fi LIVE în AntenaPLAY, marți de la ora 16:00