Antena Meniu Search
x

Curs valutar

1,7 milioane de maşini Honda, rechemate în fabrică din cauza unei defecţiuni la sistemul de direcţie

Honda recheamă 1,7 milioane de autovehicule în SUA din cauza unei defecţiuni la sistemul de direcţie, crescând riscul de accident.

de Redactia Observator

la 09.10.2024 , 18:13

Masina Honda în parcare 1,7 milioane de maşini Honda, rechemate în fabrică din cauza unei defecţiuni la sistemul de direcţie - Shutterstock

Rechemarea vizează modele cu anul de fabricaţie între 2022 şi 2025 printre care regăsim modele precum Civic, Civic Type R, CR-V, HR-V şi Acura Integra, notează Reuters, citat de Ziarul Financiar.

Peste 10.000 de reclamaţii 

Honda a comunicat că a primit 10.328 de reclamaţii cu privire la această problemă începând cu 2021.

Articolul continuă după reclamă

National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) a transmis că problemele la virare apar în majoritatea cazurilor la viteze de autostradă şi după ce maşina este condusă o perioadă îndelungată. Cu toate acestea, multe din maşinile afectate aveau un kilometraj scăzut.

NHTSA a mai comunicat că s-au produs 13 accidente rutiere, dintre care 11 şoferi nu au mai putut controla direcţia înainte de ieşirea de pe autostradă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Limitaţi accesul copiilor la reţelele sociale?
Observator » Ştiri Auto » 1,7 milioane de maşini Honda, rechemate în fabrică din cauza unei defecţiuni la sistemul de direcţie