Antena Meniu Search
x

Video A început specula parcărilor în București. Cu cât s-a ieftinit un loc de parcare în subteran

În parcările subterane din Capitală abia dacă mai ai loc să arunci un ac, după ce ani la rând au stat goale. Acum, după ce Primăria a anunţat amenzi pentru cei care nu plătesc taxa pentru parcările publice, şoferii au coborât în subteran. Este mai ieftin. Şi centrele comerciale din Bucureşti au scos la închiriat locurile de parcare. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 19.08.2022, 20:54

Vezi și

Andreea Milea, reporter Observator: În parcarea de aici de la Universitate abia dacă mai ai loc să laşi o mașină. În acest moment mai sunt libere mai puțin de 100 de locuri. În total aici sunt 900 de locuri de parcare, dintre care doar 150 sunt taxabile pe oră. 

Restul se închiriază pe lună, sub formă de abonament. Cornel este unul dintre şoferii care îşi lasă maşina în parcarea subterană de la Universitate. 

Cornel Cojocaru: E un avantaj enorm pentru că presupunând ca vii în centru zilnic la serviciu, înseamnă practic 20 de zile pe lună, asta ar insemna îin jur de 20-30 de lei pe zi ceea ce e mult mai avantajos decât un 10 lei pe oră, la prima oră pentru că a doua oră tariful se dublează.

Cei mai mulţi şi-au dat seama de beneficii aşa că parcările de la suprafaţă încep să se golească.

Pe acelaşi subiect

Cât costă parcarea subterană în București

În timp ce parcările subterane sunt din ce în mai pline. Pentru că cererea este mare, taxa pentru abonamentele de-o zi la parcările subterane a scăzut de la 50 de lei la 30 de lei. 

Dorinţa şoferilor a fost speculată şi de supermarketuri. 

Andreea Milea, reporter Observator: În această parcare subterană din cadrul unui complex comercial din sectorul 3, locurile de parcare din zona albastra si zona galbenă sunt de inchiriat. Preţurile sunt de 300 de lei pe lună pentru un loc de parcare la care veţi avea acces cu cartelă. 

Pe an, abonamentul depăşeşte 4000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Auto » A început specula parcărilor în București. Cu cât s-a ieftinit un loc de parcare în subteran