Antena Meniu Search
x

Accident teribil în Timiş: 2 morţi şi 3 răniţi în urma impactului frontal dintre două automobile. "Se auzeau strigăte din amândouă maşinile"

Un accident teribil s-a produs lângă Lugoj, în Timiş. 2 maşini s-au izbit frontal, iar în urma impactului au murit 2 persoane. Alte 3 au fost rănite.

Un accident teribil s-a produs lângă Lugoj, în Timiş. 2 maşini s-au izbit frontal, iar în urma impactului au murit 2 persoane. Alte 3 au fost rănite.

Accidentul s-a produs în localitatea Gavojdia, pe DN6, la 5 kilometri de Lugoj. O maşină înmatriculată în Bulgaria, care venea dinspre Caransebeş spre Lugok a ajuns pe contrasens. S-a dus glonţ într-o maşină în care se aflau 2 bărbaţi din Petroşani.

Impactul a fost devastator, iar maşinile au fost distruse. Doi bulgari aflaţi în maşina care a ajuns pe contrasens au murit. O fetiţă care, de asemenea, era în automobilul lor a fost rănită şi transportată la spital. Celelalte 2 persoane implicate în accident au fost, de asemenea, rănite.

Martorii spun că, foarte probabil, şoferul bulgar era obosit şi e posibil să fi adormit la volan.

"M-a depăşit de vreo trei ori pe drum. Conducea haotic. Când am ajuns aici, m-am speriat. Am sunat la 112, că nu ştiam ce să fac. Se auzeau strigăte din amândouă maşinile", povesteşte un şofer.

Cazul este cercetat acum de anchetatorii din Timiş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri Auto » Accident teribil în Timiş: 2 morţi şi 3 răniţi în urma impactului frontal dintre două automobile. "Se auzeau strigăte din amândouă maşinile"