Antena Meniu Search
x

"Alții mor să se plimbe cu așa mașină!" Un vehicul de la Servicii Funerare i-a şocat pe inspectorii RAR când au văzut cum era reparat

Un șofer din Vaslui s-a prezentat la Registrul Auto Român cu o mașină care i-a îngrozit pe inspectori, dar care a stârnit şi un val de comentarii amuzante pe reţelele de socializare. Asta poate şi din cauza specificului activităţii pentru care era destinată: Servicii Funerare. 

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 13.07.2022, 11:03

Inspectorii RAR Vaslui au avut un şoc când un bărbat a venit cu un vehicul pe care scria Servicii Funerare în faţa lor, spunând că doreşte redobândirea certificatului de înmatriculare. Aceştia au descoperit sub caroserie reparaţii făcute cu spumă şi carton, dar şi foarte multă rugină. 

"Colegii de la RAR Vaslui au avut o strângere de inimă când au văzut specificul vehiculului care a venit pentru redobândirea certificatului de înmatriculare, dar abia ceea ce au constatat sub caroserie i-a îngrozit. Atragem atenția că repararea pragurilor cu spumă și carton nu face parte din metodele acceptate de normele legale în vigoare și nici nu poate oferi garanția că mașina este sigură pentru a fi condusă pe drumurile publice.

P.S. Nu o să ne convingeți că șoferul a trecut accidental peste un tub cu spumă, aflat într-o cutie de carton, iar vehiculul a fost respins", au scris reprezentanţii RAR pe Facebook.

Comentarii ironice pe Facebook, la adresa maşinii venite la RAR

Pe acelaşi subiect

Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a Registrului Auto Român şi au stârnit un val de comentarii amuzante şi ironii.

  • Ei și voi acum, alții mor să se plimbe cu așa mașină! - Rareş
  • Voi n-ați înțeles... ei oferă servicii funerare... la propriu. - Bogdan
  • Acum putem spune, chiar a mers pe ultimul drum! - Andrei
  • Viata cui o pune in pericol ? Pasagerii ei de obicei nu sunt asa pretentiosi! - Tiberiu

Cum s-a prezentat un bărbat cu mașina 4x4 la RAR

Nu este prima şi, probabil, nici ultima oară când inspectorii RAR se confruntă cu astfel de situaţii. La sfârşitul lunii iunie, un șofer din Caraș-Severin s-a prezentat la Registrul Auto Român cu o mașină demnă de filmele horror: părți esențiale ale autoturismului 4x4, precum roțile, erau legate cu funie. În mod bizar, bărbatul dorea redobândirea talonului reținut în trafic, culmea, pentru lipsa ITP.

"E păcat să pui șurub acolo unde poți lega cu sârmă, spune o glumă celebră printre șoferi. Sârmă sau funie, am putea completa noi, după ce am văzut autovehiculul care s-a prezentat la RAR Cluj pentru redobândirea talonului reținut în trafic, culmea, pentru lipsa ITP. Din păcate, această glumă a fost luată în serios de un bărbat care a legat cu câțiva metri de funie componente ale sistemelor vitale ale vehiculului. Pe lista neconformităților se adaugă: nefuncționarea farurilor și luminilor pentru frânare, bara față compusă din bucăți prinse cu sârmă, joc în articulații și suspensii, anvelope de alte dimensiuni. Le mulțumim colegilor de la Cluj care au scos de două ori din circulație această mașină, atât în urma controalelor în trafic, cât și după prezentarea la RAR. Am putea spune că șoferul acestui autovehicul nu a primit nici măcar un capăt de ață de la colegii noștri…", au scris reprezentanții Registrului Auto Român pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Auto » "Alții mor să se plimbe cu așa mașină!" Un vehicul de la Servicii Funerare i-a şocat pe inspectorii RAR când au văzut cum era reparat