Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Campionatul Naţional de Drift din Bucureşti: 70 de piloți, înarmați cu peste 35.000 de cai putere, se luptă pentru trofeu

Zeci de mii de cai putere, motoare turate la maximum, fum, miros de cauciuc şi adrenalină la etapa finală a Campionatului Naţional de Drift din Bucureşti. În lupta pentru mare titlu sunt 70 de piloţi înarmaţi cu peste 35.000 de cai putere. Marele favorit este chiar bucureșteanul Radu Moise.  

de Redactia Observator

la 22.10.2022 , 21:10

E un weekend cu spectacol şi mulţi cai putere în Bucureşti. Zeci de piloţi iau startul la Campionatul Naţional de Drift. Radu este deja un veteran al competiţiei de drifturi. A investit o mică avere în maşina cu care participă la competiţii de peste zece ani. Acum e printre favoriţi. 

Radu Moise, pilot drift: De 13 ani mă chinui să iau acest titlu de campion și acum sunt mai aproape că niciodată. Emoțiile sunt foarte mari și abia aștept ziua de duminică să se întâmple totul să fie gata.

Alin Huiu, organizator RoDrift: Multă, multă adrenalină pentru că avem astăzi și mâine finală Campionatului Național de Drift în spatele nostru piiloţii deja se pregătesc pentru calificări. Sunt 70 de piloți înscriși, avem din România, Bulgaria și Ucraina, 35.000 de cai putere și vom afla și numele campionului, în acest moment Radu Moise este marele favorit însă se pot întâmpla surprize.

Vezi și

Pregătit de competiţie este şi Răzvan, dublu campion naţional la drift

Pe acelaşi subiect

Răvan Fraţianu, dublu campion național: Siguranța este pe primul loc și pentru asta avem în interior făcută o cușcă specială prin care pilotul este protejat, speram noi sută la sută, scaune omologate Fia si centuri omologate Fia.

Deşi are doar 18 ani, Cătălin e deja la a treia competiţie. Şi ambiţiile lui nu se opresc aici.  

Cătălin Calotă, pilot participant RoDrift: Îl am alături de mine pe Cătălin Calotă o tânăra speranța a driftului, Cătălin spune-mi în a câtă etapă concurezi astăzi. Este a două etapă la care sunt prezent etapă. În urmă cu o luna și jumătate am obținut licență de pilot și sper să mă calific mai departe.

Printre cei care au venit azi să-i vadă pe piloţi şi să admire maşinile au fost şi gemenii Andrei si Casian. Organizatorii se aşteaptă să aibă peste zece mii de spectatori până la finalul competiţiei, duminică seară, când va fi ales şi câştigătorul. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri Auto » Campionatul Naţional de Drift din Bucureşti: 70 de piloți, înarmați cu peste 35.000 de cai putere, se luptă pentru trofeu