Antena Meniu Search
x

Video Gafa comisă de un angajat al Direcţiei de Permise pe cartea de identitate a unei maşini. Şoferul a postat imaginile pe internet

Dorel s-a angajat la Înmatriculări! O simplă completare a unei cărţi de identitate a vehiculului s-a dovedit a fi prea complicată pentru un funcţionar al statului. Un bucureştean se plânge că a primit un document plin de greşeli, acoperite cu pastă corectoare. Omul spune că au greşit... până şi la corectare. 

de Redactia Observator

la 17.11.2022, 14:09

Vezi și

''Pe carte era alt proprietar. Cu alte numere de înmatriculare, cu absolut tot."

Așa începe povestea lui Andrei, vlogger și pasionat de mașini. Ar fi mers la Direcţia de Permise şi Înmatriculări să-şi treacă noua maşină pe numele lui. Doar că angajaţii de la DRPCIV ar fi greşit cartea maşinii. Nu o dată, ci de două ori. Prima oară ar fi trecut în document alt număr de înmatriculare decât cel pe care îl ceruse proprietarul. La "corectură" ar fi schimbat proprietarul cu totul. 

"Era dat cu markerul numele meu, şi dedesubt, în cealaltă rubrică, alte date. Se mai întâmplă, au spus. Că nu e singura.'' 

Cert e că tânărul are o Carte de Identitate a vehiculului care pare făcută de un elev de clasa a 4-a, la ora de lucru manual. 

Pe acelaşi subiect

Tânărul a postat imaginile pe internet

Într-un final, tot angajaţii DRPCIV au trântit pe document o ştampilă cu "ANULAT" în dreptul rubricilor cu greşeli. Aşa i-a parvenit, spune omul, documentul solicitat. Şi aşa l-a postat pe rețelele de socializare, spre amuzamentul celor care îl urmăresc.

Am întrebat un poliţist dacă un astfel de document îi va servi proprietarului la ceva.

Poliţist: E ca şi cum aş avea certificatul de naştere cu modificări. Nul, de drept. Nul din start.

Fără cartea maşinii nu poţi trece de inspecţiile tehnice periodice şi nici nu îţi poţi vinde maşina. Vestea bună este că Registrul Auto Român poate emite un duplicat. Vestea proastă e că ai de mers până acolo. Iar greşelile se plătesc. Chiar dacă sunt ale altora.  

Virgil Radu, Registrul Auto Român: La registru această activitate costă în jur de 275 de lei, 277 de lei, cam aşa este exact suma respectivă. 

Reprezentanţii Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din Bucureşti nu ne-au spus, dacă, din punctul lor de vedere, documentul plin de pastă corectoare este valabil. Au transmis însă că au început o anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Auto » Gafa comisă de un angajat al Direcţiei de Permise pe cartea de identitate a unei maşini. Şoferul a postat imaginile pe internet