Antena Meniu Search
x

Hoţi de combustibil în Bucureşti. Indivizii vandalizează maşinile ca să fure benzina şi motorina

Pentru combustibilul din rezervor, o bandă de hoţi pune vieţi în pericol. Indivizii taie noaptea rezervoarele şi pot lăsa dezastru în urmă dacă benzina ia foc. Ultimul caz a fost înregistrat în Capitală.

de Redactia Observator

la 05.02.2019, 22:05

Vezi și

Pentru combustibilul din rezervor, o bandă de hoţi pune vieţi în pericol. Indivizii taie noaptea rezervoarele şi pot lăsa dezastru în urmă dacă benzina ia foc. Ultimul caz a fost înregistrat în Capitală.

La una dintre maşinile vandalizate, dedesubt, la rezervor, se observă o tăietură mare de cuţit, prin care a curs tot combustibilul. O tăietură de 10 centrimetri.

E-o metodă de furt despre care mulţi şoferi n-au mai auzit de ani de zile. Hoţii fură combustibil din TIR-uri, din trenuri, foarte rar din autoturisme. Ca să fure, totuşi, din maşinile mici, fac pagube mari proprietarilor. Distrug pur şi simplu rezervorul unei maşini ca să îl golească. Acest bărbat a circulat doi kilometri până să-şi dea seama că maşina lui are o problemă. 

Omul şi-a anulat toate planurile ca să caute un alt rezervor. Spune că cel peticit nu va rezista prea mult.

Un astfel de rezervor nou costă însă de la o mie de lei în sus. În funcţie de marca maşinii. De altfel, toţi şoferii păgubiţi şi-au petrecut ziua în service-uri.

Şapte maşini au fost vandalizate doar în această parcare, alte două câteva străzi mai încolo. Cei care au făcut asta au acţionat noaptea. Cu un obiect dur, cuţit sau şurubelniţă, au spart rezervoarele autoturismelor şi au lăsat în urmă pagube de mii de lei.

Şi în plus, un pericol uriaş de incendiu. Pompierii au fost chemaţi să împrăştie material absorbant. Hoţii au acţionat în două nopţi consecutive, pe mai multe străzi din sectorul 5.

Până acum, poliţiştii au înregistrat mai multe plângeri, însă nu au prins niciun suspect. Agenţii le recomandă şoferilor să-şi instaleze sisteme de alarmă pe maşini şi camere de supraveghere în parcări, pentru a-i descuraja pe hoţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Auto » Hoţi de combustibil în Bucureşti. Indivizii vandalizează maşinile ca să fure benzina şi motorina