Antena Meniu Search
x

(P) Un NOU model AEZ - Aruba

JANTA.RO îți oferă ocazia de a proba, într-un mediu virtual, orice model de jantă compatibilă, direct pe marca și modelul tău specific de automobil, cu ajutorul Configuratorului de jante Virtual 3D regăsit în site.

de Redactia Observator

la 04.02.2021, 13:47

Odată cu venirea noului an aducem în atenția ta modelul AEZ ARUBA care este disponibil în două nuanțe: Dark și Graphite.

Un NOU model AEZ - Aruba

Janta ARUBA Dark de la AEZ cu masă optimizată și certificare ECE este destinată automobilelor din segmentul mediu, complementând tehnic și estetic o gamă largă de modelele consacrate ale producătorilor AUDI și Volkswagen grație design-ului agresiv cu spițe în formă de V, a accentelor futuriste și a suprafețelor polișate.

Detaliile fac diferența în cazul modelului ARUBA Dark, Accentele polișate evidențiază mai bine aspectul futurist al jantei.

Un NOU model AEZ - Aruba

Modelul ARUBA Dark este disponibil în patru dimensiuni cuprinse între 18 și 21 de inch.

Probează direct pe mașina ta janta AEZ cu ajutorul configuratorului virtual 3D, pe www.janta.ro.

Un NOU model AEZ - Aruba

AEZ ARUBA Graphite vine cu certificare ECE și este destinată automobilelor de dimeniuni medii, complementând tehnic și estetic o gamă largă de modelele consacrate ale producătorilor AUDI și Volkswagen grație design-ului agresiv cu spițe în formă de V și a accentelor futuriste.

ARUBA Graphite oferă un plus de performanță grație masei sale optimizate, acest aspect fiind evidențiat sublim prin design-ul agresiv care reflectă caracterul sportiv al jantei.

Un NOU model AEZ - Aruba

Modelul ARUBA Graphite este disponibil în patru dimensiuni cuprinse între 18 și 21 de inch.

Probează direct pe mașina ta janta AEZ cu ajutorul configuratorului virtual 3D, pe www.janta.ro.

Un NOU model AEZ - Aruba

Poți configura un set de roți complete de iarnă care are la bază modelul ARUBA. Tot ce mai lipsește este să echipezi setul de jante AEZ cu anvelopele adecvate.

În plus pe lângă funcționalitățile esențiale care te vor ajuta să alegi jantele și anvelopele ideale pentru mașina ta, Configuratorul Virtual de jante 3D îți oferă posibilitatea de a experimenta cu diversele variante de nuanțe ale exteriorului și interiorului modelului de automobil selectat și de a ajusta garda la sol a acestuia și chiar tenta geamurilor.

Încearcă experiența JANTA.RO – locul in care gasesti jante de aliaj, jante de otel, anvelope si roti complete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Auto » (P) Un NOU model AEZ - Aruba