Antena Meniu Search
x

Podul Ciurel din Bucureşti, început de peste 10 ani, proiect fără cap și fără sfârșit

În România, multe din proiectele în infrastructură se transformă în lucrări fără sfârşit. Podul Ciurel, început acum mai bine de zece ani, nu e treminat nici în ziua de astăzi. În plus, după atâta timp, şi planurile iniţiale au suferit modificări.

Vezi și

În România, multe din proiectele în infrastructură se transformă în lucrări fără sfârşit. Podul Ciurel, început acum mai bine de zece ani, nu e treminat nici în ziua de astăzi. În plus, după atâta timp, şi planurile iniţiale au suferit modificări. Nu mai e un drum expres care să facă legătura cu autostrada București - Pitești. Se termină într-un teren viran, plin de buruieni.

Podul Ciurel este un proiect parcă fără sfârșit. De 10 ani, se tot construiește la el, şi nu este terminat în proporție de sută la sută. Încă se lucrează la finalizarea Nodului Rutier Virtuții. Drum.. care oricum se va termina într-un teren viran plin de buruieni. Inițial, proiectul a fost gândit altfel. 

Potrivit planului, podul Ciurel trebuia legat de autostrada Bucuresti-Pitesti printr-o strada larga, dar pentru ca licitatiile au fost amanate si intarziate, pe traseul acesteia s-au construit mai multe imobile pe care acum Primaria trebuie sa le demoleze, iar asta va mai dura.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Specialiștii explică insă că nodul Virtuții va fi aprope inutil fără conexiunea cu vestul orașului. 

Podul ar fi trebuit să fie gata încă din 2016. Iar costurile totale se ridică la 128 milioane de euro, fără alte aproape 4 milioane de lei care vor fi alocate de acum înainte, așa cum s-a stabilit, ieri, în ședința de consiliu de la primăria Capitalei. Și tot ieri s-a luat decizia alocării de fonduri pentru a intra în reparație și podurile Eroilor, Opera și Timpuri Noi, din București. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Auto » Podul Ciurel din Bucureşti, început de peste 10 ani, proiect fără cap și fără sfârșit