Antena Meniu Search
x

Video Polestar 4, maşina fără lunetă sau oglindă retrovizoare, va fi testată, în premieră, în UK. Preţul de pornire

O mașină fără lunetă și fără oglindă retrovizoare va fi testată, în premieră, pe șoselele britanice. Este vorba despre Polestar 4, o mașină fabricată de o companie deținută de Volvo. Geamul din spate a fost eliminat pentru a face mai mult spațiu în interior, potrivit Sky News.

de Redactia Observator

la 01.02.2024, 12:12

Preţul de pornire pentru Polestar 4
Preţul de pornire pentru Polestar 4 - Captură video Twitter

Mașina de fabricație suedeză este echipată cu un ecran de înaltă definiție care afișează în timp real imagini oferite de o cameră montată pe acoperiș.

Specialiștii vorbesc despre un proces evolutiv și susțin că ecranul oferă o vedere mai bună asupra drumului din spate decât oglinda clasică. Luneta a fost eliminată pentru a oferi mai mult spațiu pasagerilor din spate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autoturismul a fost testat deja în decembrie pe șoselele din China. În Marea Britanie, prețul de pornire al mașinii va fi de 59.990 de lire sterline, iar vânzările ar trebui să înceapă în luna august.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri Auto » Polestar 4, maşina fără lunetă sau oglindă retrovizoare, va fi testată, în premieră, în UK. Preţul de pornire