Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Raliu cu 85 de mașini tunate, între Moeciu și Cheile Grădiştei

Cei mai îndemânatici şoferi din ţară s-au adunat la Gheile Grădiştei pentru o premieră a probelor de raliu din România. 85 de maşini tunate vor încerca să scoată cel mai bun timp pe serpentinele înguste care duc spre Moeciu.

de Redactia Observator

la 18.05.2019 , 16:47

Cei mai îndemânatici şoferi din ţară s-au adunat la Gheile Grădiştei pentru o premieră a probelor de raliu din România. 85 de maşini tunate vor încerca să scoată cel mai bun timp pe serpentinele înguste care duc spre Moeciu. Traseul nu a mai fost încercat până acum şi va pune serios la încercare abilităţile şoferilor.

Cei mai buni piloţi ai momentului vor lua startul mâine la una dintre cele mai spectaculoase curse de viteză în coastă din România, pe drumul ce leagă Moeciu de Cheile Grădiştei. De altfel, traseul este o premieră pentru piloţi, deoarece este pentru prima dată când această cursă se organizeză acolo.

85 de maşini vor încinge asfaltul pe circuitul ce are o distanță de 3,35 de kilometri, cu o diferență de altitudine între start şi finiș de 224 de metri. De altfel, urcările contra cronometru vor fi o adevărată provocare pentru piloţi.

Vezi și

Cu siguranţă evenimentul va atrage sute de turişti care vor admira atât maşinile la standuri, cât şi concursul. Printre piloţi va fi prezent şi Dani Oţil.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri Auto » Raliu cu 85 de mașini tunate, între Moeciu și Cheile Grădiştei