Razie a poliţiştilor în Capitală. S-a lăsat cu amenzi de zeci de mii de lei pentru vitezomani

De Alexandra Bucuroiu.
Publicat: 21.08.2020, 07:45.
Actualizat: 21.08.2020, 10:54

A plouat cu amenzi, noaptea trecută, în Bucureşti, după ce agenţii Brigăzii Rutiere au făcut razie pe unul dintre cele mai periculoase bulevarde.

Un şofer a fost prins mergând cu de două ori viteza legală. Iar mai mulţi tineri au avut de dat explicaţii, după ce au fost prinşi cu doguri în maşină.

De la începutul anului în Bucureşti s-au produs 27 de accidente grave din cauza vitezei. O persoană a murit, iar 26 de persoane au fost rănite grav.

Claudiu Costea, brigada rutieră: Pana in prezent au fost aplicate peste 24 de mii de sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea regimului legal de viteza, dintre care peste 1200 de permise suspendate au fost reţinute pentru 90 de zile.

Şi se mai adaugă şi cele din noaptea trecută, când au fost aplicate 121 sancţiuni contravenționale, în valoare de peste 55.000 de lei. În total, cinci permise au fost suspendate pentru depăşirea vitezei şi alte cinci pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.