Antena Meniu Search
x

Video Salonul Auto din Bucureşti 2022. Pasionaţii de bijuterii pe 4 roţi au venit să admire bolizii de sute de mii de cai putere

Românii sunt pasionaţi de maşinile puternice! În pandemie au cumpărat zeci de bolizi de lux şi se pare că nici anul acesta nu se lasă mai prejos. Tocmai de aceea, au venit în număr mare să admire cele mai noi modele la Salonul Auto din Capitală. Cei care nu au avut destui bani ca să devină proprietari, s-au mulţumit să facă poze cu bijuteriile pe patru roţi. 

Alin Stan
de Alin Stan

la 06.10.2022, 20:00

Vezi și

Este sunetul produs de motorul unei maşini de aproape un milion de euro. Vopsite negru mat sau galben strălucitor, sunt doar două dintre modelele care au furat ochii tuturor vizitatorilor de la Salonul Auto din Bucureşti. 

''Sunt impresionante. Am venit să-mi clătesc ochii şi să testez niste maşini.'' 

''Sunt foarte frumoase, dar numai pentru distracţie şi atât. Sunt de admirat şi pentru unii să se plimbe puţin cu ele.'' 

Preţurile unor astfel de maşini nu sunt pentru oricine. Vorbim de multe sute de mii de euro. 

Pe acelaşi subiect

Adrian, reprezentant maşini de lux: 90% dintre maşinile expuse au minimum 600 de cai putere şi până la 1.800 de cai putere. Cea mai ieftină maşină pleacă undeva de la 250 de mii de euro. Şi cea mai scumpă undeva la 680 de mii. 

Cu toate acestea, clienţii stau la coadă să le cumpere. Numărul mare de comenzi face ca bijuteriile pe patru roţi să ajungă cu întârziere la proprietari. 

Adrian, reprezentant maşini de lux: Sunt foarte mulţi clienţi de-ai noştri care început să vadă deja colecţiile. Dacă ai vrea să-ţi cumperi acum o maşină în România, ai o listă de aşteptare de 3 ani. O cumperi acum şi o primeşti cam în 3 ani sau 5 ani, depinde de model. 

Şi automobilele electrice au fost la mare căutare. 

Marius Andrei, firmă maşini: Avem un iix, aici la dispoziţie. Este un model full electric, din gama noastră. Este un iix40. Este o maşină care are o autonomie destul de generoasă. Între 370 şi 420 de kilometri pe electric. Cea de faţă este undeva la 77 de mii de euro, plus TVA. Acestea sunt automobile rulate.

Cât costă intrarea la Salonul Auto din Bucureşti 2022

Pasionaţii de automobile pot vedea 40 de mărci, cu peste 250 de modele, printre care unele unice.  

Sorin Rădăcineanu, organizator eveniment: Avem 20 şi ceva de super caruri. Înseamnă că 4 dintre ele sunt modele 1 la 1. Adică nu mai există acest model în lume. Sunt făcute de către cei care le deţin de asemenea manieră încât sunt la un nivel pe care şi-l doresc în urma unei investiţii. 

Evenimentul se desfăşoară la Romexpo până pe 16 octombrie. Intrarea costă 50 de lei iar copiii cu vârstă de până la 7 ani au gratuitate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Auto » Salonul Auto din Bucureşti 2022. Pasionaţii de bijuterii pe 4 roţi au venit să admire bolizii de sute de mii de cai putere