Antena Meniu Search
x

Salonul Moto din București: fete frumoase, adrenalină și motociclete pentru toate gusturile și... buzunarele

Rock, motoare şi fete frumoase. Este reţeta simplă care aduce succesul în fiecare an la Salonul de Motociclete.

Vezi și

Rock, motoare şi fete frumoase. Este reţeta simplă care aduce succesul în fiecare an la Salonul de Motociclete. Mii de vizitatori au venit pentru a admira bijuteriile. cu motor. Unele costă cât o vilă într-un cartier rezidenţial. Iar ultimii ani ne arată că românii nu se mai uită la preţ, când vine vorba de pasiune.

La Salonul de Motociclete, mulți vizitatori au venit pe jos şi au plecat pe două roţi. Un tânăr, de exemplu, a pregătit între 6 şi 10 mii de euro pentru primul lui motor.

Salonul cailor putere este şi despre fete frumoase. Multe tinere. Fascinante, fac ca motoarele să strălucească parcă, mai mult, și să atragă mai multe priviri.

Preţul unei motociclete noi pleacă de la 3000 de euro şi poate ajunge la sume ameţitoare, în cazul celor făcute la comandă, adică peste 100 de mii de Euro.

Există şi varianta ieftină, fără motor. Ne-o prezintă Roxana Vancea, de altfel, o împătimită a vitezei. o motocicleta adaptata in bicicleta si dai la pedale.

Organizatorii aşteaptă peste 20 de mii de vizitatori la unul din cele mai aşteptate evenimente pentru pasionaţii de adrenalină pe două roţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Auto » Salonul Moto din București: fete frumoase, adrenalină și motociclete pentru toate gusturile și... buzunarele