Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şoferul bolnav, abandonat în Spania, a fost ajutat de colegii lui de pe comunitate: 'Noi nu ne abandonăm fraţii!'

Şoferul bolnav, abandonat în Spania de patron şi lăsat fără bani, a fost ajutat de colegii lui de pe comunitate cu bani pentru a putea mânca şi pentru a se putea trata. Şoferi care nu îl cunoşteau i-au trimis bani pentru a-şi putea plăti cazarea şi pentru a-şi cumpăra alimente.

de Redactia Observator

la 11.07.2018 , 14:23

Şoferul bolnav, abandonat în Spania de patron şi lăsat fără bani, a fost ajutat de colegii lui de pe comunitate cu bani pentru a putea mânca şi pentru a se putea trata.

Şoferi care nu îl cunoşteau i-au trimis bani pentru a-şi putea plăti cazarea şi pentru a-şi cumpăra alimente.

Adi Constantin, un tânăr din judeţul Neamţ, angajat ca şofer la o firmă de transport din judeţ, se afla în cursă, în urmă cu câteva zile, când a descoperit că s-a îmbolnăvit de varicelă.

Articolul continuă după reclamă

Şoferul a ajuns în oraşul Algeciras din Spania şi şi-a sunat patronul pentru a-l anunţa că nu mai poate continua cursa, având în vedere că este bolnav.

Pe acelaşi subiect

Mai mult, el i-a cerut bani patronului său, moment în care acesta din urmă s-a enervat şi l-a lăsat fără bani.

Soferul abandonat in Spania a fost ajutat de colegi

Şofer român, bolnav de varicelă, abandonat în Spania

Povestea şoferului bolnav a făcut înconjurul internetului, iar în scurt timp, şoferii români de pe comunitate s-au mobilizat exemplar şi l-au ajutat cu diverse sume de bani de care tânărul avea nevoie pentru a-şi plăti cazarea şi pentru a-şi cumpăra mâncare.

"Colegul bolnav de varicelă este bine momentan, este cazat la un hotel. Nu vreau să-mi fac reclamă, vreau doar să-i arăt jegului de patron cu această postare că eu sunt șofer și tot ajut deși n-am puterea financiară a unui “patron”. I-am trimis colegului 55 de euro pentru că avea 7 euro pe card și are nevoie să mănânce cât mai multe fructe, să se hidrateze. Repet, n-am făcut-o pentru reclamă ci pentru un exemplu despre cum ar fi fost normal să abordezi situația asta, gunoiule... Noi nu ne abandonăm frații pe drumuri lăsându-i in voia sorții!", a scris un şofer român care i-a trimis bani tânărului abandonat în Spania.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Auto » Şoferul bolnav, abandonat în Spania, a fost ajutat de colegii lui de pe comunitate: 'Noi nu ne abandonăm fraţii!'