Antena Meniu Search
x

SUV-urile, vedetele Salonului Auto de la Paris

Zeci de producători auto din întreaga lume îşi turează motoarele şi urcă pe scena automobilistică de la Paris cele mai noi modele de autovehicule. Anul acesta SUV-urile sunt la modă.

Vezi și

Zeci de producători auto din întreaga lume îşi turează motoarele şi urcă pe scena automobilistică de la Paris cele mai noi modele de autovehicule. Anul acesta SUV-urile sunt la modă.

E concurenţă mare la Paris, unde sutele de cai putere se întrec cu formele cât mai spectaculoase. 

Peste 40 de producători încearcă să-i mulţumescă pe şoferii care, în ultimii ani, par că s-au hotărât ce vor. Maşini mai mari, motoare mai mici, dar mai puternice. Aşa se face că SUV-urile au umplut chiar şi oraşele aglomerate. Dacia s-a adaptat şi ea. 

Dacia Duster, un SUV pe placul românilor, ştim cu siguranţă asta, vine la Paris cu o noutate. Este cel mai puternic motor din istoria Dacia.  Şi îl vom vedea în toată Europa, alături de multe alte SUV-uri, un segment care crescut cu peste 60 la sută faţă de anul trecut.

Pe acelaşi subiect

Cine vrea ceva mai bărbătesc poate să aleagă noul Suzukz Jimmz . Este mic de robust iar pretul de pornire este de 18 mii de euro.

Maşini robuste cu motoare mici câştigă tot mai mult teren, ajutate şi de criza... diesel. 

De altfel, la Paris, trebuie să cauţi ca să găseşti o maşină pe motorină. 

Chiar şi aşa cei de la Skoda nu renunţă cu una cu două la vechile obiceiuri şi prezintă noul SUV, Skoda Karoq.

Este robusta, spatioasa, cu un interior elegant. Totutusi exista si un dezavantaj. Producătorul merge pe linia clasică atunci când vorbim de motorizare. Motor de doi litri pe motorină. Moddeelul nu a apărut în România. Este posibil la sfârşitul lui Octombrie să fie disponibil şi în ţara noastră.

Anul acesta 12 producători nu şi-au expus modelele la salonul de la Paris. Printre ei Volkswagen, Nissan sau Mini. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Auto » SUV-urile, vedetele Salonului Auto de la Paris