Antena Meniu Search
x

Tombola auto. Cum îţi poţi cumpăra o maşină pentru numai 20 de euro

O idee întâlnită în concursurile unor companii mari i-a făcut pe doi tineri din Năvodari să pună la punct un sistem inedit de a vinde maşini second-hand: tombola auto.

Tombola auto. Cum îţi poţi cumpăra o maşină nouă pentru numai 20 de euro
Tombola auto. Cum îţi poţi cumpăra o maşină nouă pentru numai 20 de euro - Facebook

O idee întâlnită în concursurile unor companii mari i-a făcut pe doi tineri din Năvodari să pună la punct un sistem inedit de a vinde maşini second-hand: tombola auto.

Întâlnită, în special în Marea Britanie, ideea de a organiza o tombolă auto pentru vânzarea de maşini s-a dovedit a fi una de succes.

Practic, îţi poţi cumpăra o maşină de câteva mii de euro cu numai 20 de euro, bani plătiţi pe cuponul cu care particip la tombola organizată în direct pe Facebook sau în locaţia aleasă de vânzător.

"Din cauza faptului că piaţa auto a suferit o scădere a puterii de cumpărare, ne-am propus să comercializăm maşinile în sistem de tombolă pe bază de cupoane. Am început cu maşinile noastre şi apoi cu cele ale unor prieteni", a declarat Bogdan, unul dintre iniţiatorii ideii inedite de vânzări auto.

Pe acelaşi subiect

Cum funcţionează tombola auto

Tombola auto funcţionează pe principiul unui concurs loto. Cei interesaţi de cumpărarea unui autoturism, achiziţionează cupoane care pot avea o valoare cuprinsă între 10 şi 100 de euro.

Numărul cupoanelor variază între 200 şi 500, în funcţie de tipul maşinii.

Drept urmare, vânzătorul câştigă o sumă mult mai mare din vânzarea cupoanelor decât dacă ar fi încercat să vândă maşina direct.

În acelaşi timp, câştigătorul tombolei se alege cu o maşină de câteva mii de euro pentru care a plătit doar un cupon de... 20 de euro.

"În cazul în care nu este epuizat stocul tichetelor, contravaloarea lor se va returna sau, cu acordul participanţilor, se vor redirija către altă tombolă deja existentă şi cu aceeaşi valoare a tichetelor", a declarat organizatorul tombolei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tombola auto. BMW, Opel sau Ford pentru 20 de euro

Pe pagina de Facebook unde este organizată tombola auto au fost deja scoase la vânzare mai multe autoturisme.

Spre exemplu, cei interesaţi pot participa la tombola pentru un autoturism marca Ford Mondeo, fabricat în anul 2010, motor 2.0 diesel.

Preţul unui cupon pentru acest autoturism este de 20 de euro, iar numărul cupoanelor este de 350.

Extragerea pentru Ford se face pe 10 noiembrie şi va fi transmisă în direct pe Facebook, dar şi la sediul organizatorilor din Năvodari, judeţul Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri Auto » Tombola auto. Cum îţi poţi cumpăra o maşină pentru numai 20 de euro