Antena Meniu Search
x

Trotineta electrică are tot mai mulți fani români

În marile oraşe, tot mai mulţi români dau maşina, pe trotineta electrică. Astfel reuşesc să se strecoare în traficul sufocant. Primăria Capitalei are în plan să aducă în stradă peste o mie de trotinete.

de Redactia Observator

la 22.04.2019, 12:42

Vezi și

În marile oraşe, tot mai mulţi români dau maşina, pe trotineta electrică. Astfel reuşesc să se strecoare în traficul sufocant. Primăria Capitalei are în plan să aducă în stradă peste o mie de trotinete. Între timp, unele companii din domeniu au lansat deja pe piaţă servicii de închiriere a mijloacelor de transport ecologice. Acestea au fost amplasate în apropierea gurilor de metrou sau în faţa corporaţiilor.

Sătulă să-şi piardă timpul la semafor sau în traficul din Capitală - de curând - tânăra a înlocuit maşina cu trotineta electrică. Una pe care o închiază pentru a ajunge de acasă, la serviciu.

Acest serviciu de sharing pentru trotinete este nou în Capitală, dar vizează şi alte mari oraşe, spun investitorii.

Mobilitatea urbană este şi în planul Primăriei Capitalei, care în curând va aduce pentru bucureşteni o mie de trotinete electrice.

Pornirea va costa 3 lei. Iar fiecare minut de mers, 70 de bani. Indicat ar fi să folosiţi trotineta doar pe pistele pentru biciclişti, ori pe trotuar. Cel puţin până când responsabilii din domeniu vor reglementa acest mijloc de transport.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Auto » Trotineta electrică are tot mai mulți fani români