Antena Meniu Search
x

Final de weekend cu blocaje uriașe pe șoselele de la munte

După vacanţa de vis la munte, a început coşmarul spre casă. Mâine elevii încep şcoala, iar părinţii s-au grăbit să ajungă cu ei acasă. Au plecat mai repede din hoteluri, dar planul lor nu a dat roade.

de Redactia Observator

la 13.01.2020, 03:22

Vezi și

După vacanţa de vis la munte, a început coşmarul spre casă. Mâine elevii încep şcoala, iar părinţii s-au grăbit să ajungă cu ei acasă. Au plecat mai repede din hoteluri, dar planul lor nu a dat roade. Din nou, DN1 nu a făcut faţă. Iată drumul nervilor, la final de vacanţă. Întreaga zi, şoseaua a fost sufocată de maşini, pe sensul spre Bucureşti.

Staţiunile montane au început să se golească în ritm de melc. După ce s-au distrat împreună, turiştii s-au întâlnit din nou, în trafic. La intrarea pe DN1, dinspre Râşnov, maşinile s-au blocat pur şi simplu.

De sus, porţiunea dintre Predeal şi Azuga arată ca o coloană infinită de maşini. Minute bune, pe sensul spre Bucureşti, nu era nicio mişcare.

La recepţiile hotelurilor de unde au plecat oaspeţii, zarva a început de dimineaţă. Oamenii sperau să evite astfel aglomeraţia de pe şposea.

După ce au mers cu 15-20 de kilometri pe oră între staţiuni, şoferii au răsuflat uşuraţi când au trecut de Comarnic şi au scăpat de traficul bară la bară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Auto » Final de weekend cu blocaje uriașe pe șoselele de la munte