Antena Meniu Search
x

(P) Cum să alegeți aspiratorul potrivit

Aspiratorul este un aparat esențial pentru orice casă. Este cel mai rapid și mai simplu mod de a curăța murdăria, de a îndepărta părul animalelor de companie și de a aspira praful - menținându-vă casa cât mai curată.

Cum să alegeți aspiratorul potrivit
Cum să alegeți aspiratorul potrivit - eMAG

Dar cu atât de multe modele, cum ar fi aspirator vertical, fără fir și fără sac, de unde știți care dintre ele se potrivește casei și stilului dvs. de viață? Pentru a vă ajuta, am enumerat opțiunile și caracteristicile pe care trebuie să le luați în considerare, pentru a găsi cel mai bun aspirator pentru dvs.

Când cumpărați un aspirator, luați în considerare acești factori:

  • Spațiu de depozitare
  • Suprafețe de podea (și acoperire)
  • Greutate
  • Cu sau fără sac
  • Capacitatea recipientului
  • Filtre
  • Lungimea cablului
  • Durata de viață a bateriei și timpul de încărcare

Acestea vor varia în funcție de fiecare tip de aspirator, deci este bine să vă faceți o idee despre ce poate oferi fiecare. Iată care sunt principalele tipuri de aspiratoare disponibile în acest moment pe piață.

Aspiratoare fără fir

O alegere populară datorită dimensiunilor compacte și construcției ușoare. Adică sunt ușor de manevrat și pot ajunge în acele locuri incomode.

Lucruri pe care ar trebui să le știți:

  • Au o durată medie de încărcare de 4 ore, pentru o autonomie de până la 60 de minute.
  • Multe modele au o baterie de rezervă inclusă.
  • Sunt disponibile filtre HEPA, pentru persoanele care suferă de alergii.
  • Majoritatea modelelor au atașamente pentru animale de companie, pentru blana încăpățânată.
  • Sunt potrivite pentru toate tipurile de pardoseală.

Aspiratoare verticale

Un aspirator vertical este ideal pentru locuințe mai mari datorită capacității și eficienței sale mai mari pe diferite suprafețe de podea. Designul său vertical înseamnă mai puține aplecări pentru dvs., iar accesoriile suplimentare vă permit să curățați toate suprafețele, de la canapea, până la saltea și peste tot între ele. Nu uitați să verificați dacă lungimea cablului este potrivită pentru nevoile dvs.  

Aspiratoare cilindrice

Gândiți-vă la dimensiuni mici, rotunde și ușoare - astfel încât să fie ușor de depozitat și de cărat în jurul casei. Furtunul lor lung și flexibil și accesoriile multiple înseamnă că nu există locuri care nu pot fi atinse. Cablul se înfășoară bine în interior și este potrivit pentru majoritatea suprafețelor, inclusiv covoare, pardoseli dure sau tapițerie.

Aspiratoare portabile

Perfect pentru o curățenie rapidă și păr de animale de companie. Timpii de încărcare pot varia de la 2 la 6 ore, dar chiar și cu o durată medie de funcționare de 15 minute, pot face multe. Motorul puternic și accesoriile variate înseamnă că sunt perfecte pentru curățenia de acasă sau din mașină.

Aspiratoare robot

Acești mici roboți de curățare sunt perfecți pentru casele și apartamentele mai mici. Sunt ușor de depozitat și puteți configura o rutină de curățare fără a fi în cameră, prin aplicație - unele modele chiar se întorc la docul lor pentru a începe reîncărcarea, după ce au terminat de aspirat.

Cu senzorii lor inteligenți, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la faptul că se lovesc de lucruri sau cad pe scări, iar diferitele lor setări înseamnă că sunt potrivite atât pentru covoare, cât și pentru pardoseli dure.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Black Friday » (P) Cum să alegeți aspiratorul potrivit