Antena Meniu Search
x

Campania "Infinit pentru mama"

Duminică este 8 Martie, o zi dedicată femeilor în general, dar o zi pe care fiecare dintre noi, şi femei şi bărbaţi o dedică unei femei anume: mama. Suntem mereu ocupaţi, unii aveţi deja copii de care să aveţi grijă, serviciu, stres, dar sunt sigură că măcar de 8 Martie vă faceţi timp să vă sunaţi mama. Noi aici, la Antena1 credem că doar o zi, cea de 8 Martie nu e suficinetă. Aşa că am întors acest 8 şi aşa îl dedicăm mamelor, la Infinit.

Vezi și

Duminică este 8 Martie, o zi dedicată femeilor în general, dar o zi pe care fiecare dintre noi, şi femei şi bărbaţi o dedică unei femei anume: mama. Suntem mereu ocupaţi, unii aveţi deja copii de care să aveţi grijă, serviciu, stres, dar sunt sigură că măcar de 8 Martie vă faceţi timp să vă sunaţi mama. Noi aici, la Antena1 credem că doar o zi, cea de 8 Martie nu e suficientă. Aşa că am întors acest 8 şi aşa îl dedicăm mamelor, la Infinit. 

Ne întâlnim din nou ca să scriem cea mai lungă scrisoare pentru mama, un infinit de cuvinte pe care le vom aduna din sufletele elevilor din Bucureşti şi le vom transmite către toate mamele. Despre campania Infinit pentru mama la care vă invităm cu căldură să luaţi parte stăm de vorbă acum cu o mamă şi o fiică, mai exact cu Anca Lungu şi cu Natalia, dar şi cu Iuliana Soare, director la şcoala Sfinţii Voievozi din Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Campanii » Campania "Infinit pentru mama"