Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Copiii nu sunt invizibili". Cinci suflete din Giurgiu au fost incluse intr-un centru construit de primarie

Copiii din Giurgiu asteapta deja cu sufletul la gura sa se joace si sa invete in noul centru de zi, construit de primarie impreuna cu Observator si Antena 3.Iata cinci dintre copiii care vor fi inclusi in programele centrului

de Redactia Observator

la 09.06.2013 , 19:43

Cei cinci copii, niciunul mai mare de 11 ani, imbracati cu haine mai mari decia ei, stau inghesiti intr-o camera in care abia incape un pat. Acolo mananca, dorm si traiesc sapte suflete.

Parintii, ambii cu grad de handicap, nu pot munci. Traiesc, toti sase, din banii primiti ca ajutor de la stat. Asa ca, din cei 600 de lei, rar le mai ajunge ceva sa mai puna si pe masa. Se hranesc in fiecare zi cu mancarea de la cantina primariei.

In ciuda lipsurilor, copiii nu lipsesc de la scoala. Florentina e pasionata de matematica si vrea sa se devina invatatoare. Tot timpul are grija sa-si invete si fratii mai mici sa scrie si sa citeasca. Are o suparare. La sfarsitul lunii va termina clasa a IV-a si se teme ca nu va putea fi prezenta la serbare. Parintii ei nu au bani sa ii cumpere uniforma de final de scoala. Florentina si cei patru frati ai ei nu sunt singurii copii din Giurgiu care vor beneficia de centrul de zi contruit de Primarie impreuna cu Observator si Antena 3.

Vezi și

9.000 de lei s-au strans pana acum din vanzarea caramizilor, in valoare de un leu, celor care vor sa dea o mana de ajutor. Altii au donat bani. Campania de strangere de fonduri pentru ridicarea centrului de zi din Giurgiu continua.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Campanii » "Copiii nu sunt invizibili". Cinci suflete din Giurgiu au fost incluse intr-un centru construit de primarie