Antena Meniu Search
x

Foto Mirela Retegan se alătură campaniei Ajut eu!: "Chiar dacă nu ne cunoaștem, putem transmite susținere și iubire de la orice depărtare"

Mirela Retegan și Gașca Zurli au mereu grijă să împartă zâmbete în jurul lor, așa că s-au alăturat cu tot sufletul proiectului ambiţios Ajut eu!, care revine pe 29 noiembrie, de la ora 14.00, la Antena 1, cu o nouă ediţie în care românii de pretutindeni au posibilitatea să schimbe destine şi să trăiască emoţia binelui.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 25.11.2020, 17:18

Mirela Retegan se alătură campaniei Ajut eu!: "Chiar dacă nu ne cunoaștem, putem transmite susținere și iubire de la orice depărtare"
Gașca Zurli și Mirela Retegan - Antena 1
  • A venit vremea ca noi visuri să prindă aripi cu ajutorul românilor din toate colţurile lumii
  • Pe 29 noiembrie, când Antena 1 împlineşte 27 de ani de existenţă pe piaţa media, proiectul ambiţios Ajut eu! revine cu o nouă ediţie

"Pentru mine, binele înseamnă atunci când toți oamenii din jurul meu sunt fericiți, când pot să dăruiesc, să fiu atentă, să fiu prezentă și să le transmit celor de lângă mine că nu sunt singuri și că mereu va exista o rezolvare pentru problemele lor. Cel mai frumos <ajut eu> pe care l-am spus eu ultima dată a fost pentru o mamă care avea nevoie de un mesaj din partea Găștii Zurli pentru că băiețelul ei era pe un pat de spital și mi-a scris că poate asta ar reuși să îl însuflețească. Mesajul pe care l-am primit apoi de la băiețel la sfârșitul zilei a fost cea mai frumoasă recompensă pentru noi. Și eu am primit ajutor de nenumărate ori de unde mă așteptam mai puțin, de la oameni pe care nu i-am întâlnit niciodată. Primesc în fiecare zi tot felul de semne de ajutor, iar asta contează foarte mult, pentru mine înseamnă că nu sunt singură și că împreună putem să reușim chiar dacă nu ne întâlnim, chiar dacă nu ne cunoaștem, putem transmite susținere și iubire de la orice depărtare", a spus Mirela Retegan.

După ce anul trecut, platforma www.ajuteu.ro a adus oameni cu dorinţe sau nevoi alături de semeni ai lor care le pot îndeplini şi, astfel, mii de visuri au devenit realitate, a venit vremea ca noi visuri să prindă aripi cu ajutorul românilor din toate colţurile lumii, în cadrul galei Ajut eu!, difuzată pe 29 noiembrie, când postul Antena 1 împlineşte 27 de ani de existenţă pe piaţa media, începând cu ora 14:00.

Emoţie #deneoprit, noroc #deneoprit, români #deneoprit, acestea sunt coordonatele sub care telespectatorii vor petrece timp de trei zile alături de vedetele Antena 1. Petrecem împreună o zi importantă din istoria României și dăruim aniversarea de 27 de ani de Antena 1 tuturor românilor care își doresc să trăiască emoția binelui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să vă reparaţi maşina în service-ul de la colţ de stradă?

Observator » Campanii » Mirela Retegan se alătură campaniei Ajut eu!: "Chiar dacă nu ne cunoaștem, putem transmite susținere și iubire de la orice depărtare"