Antena Meniu Search
x

Schimbă o Viaţă!

Pentru un părinte, primul zâmbet, primul cuvânt, dar şi primii paşi ai copilului sunt cele mai de preţ

Vezi și

Pentru un părinte, primul zâmbet, primul cuvânt, dar şi primii paşi ai copilului sunt cele mai de preţ

Din păcate, nu toţi au parte de astfel de bucurii. Părinţii copiilor cu autism trebuie să lupte ani la rând pentru ca cei mici să poată spune câteva vorbe. În Argeş, un centru de recuperare vine în ajutorul lor. Zilnic angajaţii de acolo se ocupă de 25 de copii. Dar alţi copii sunt pe listele de aşteptare. Centrul nu este suficient de mare. E nevoie de bani pentru renovarea unui alt spaţiu. Putem ajuta cu toţii ca lucrurile să se mişte mai repede.

Ana are 6 ani. Iar de patru ani a primit un diagnostic crunt: autism. După luni în şir de întrebări şi căutarea unor soluţii, părinţii Anei au aflat de Centrul Asociaţiei Părinţilor Copiilor cu Autism Argeş. O săptămână mai târziu, Ana începea terapia.

Ana este doar unul din cei 25 de copii care fac terapie la Centrul din Piteşti. Alţi nouă sunt pe lista de aşteptare. Asta pentru că centrul nu are suficient spaţiu. Asociaţia ar putea să se mute într-un spaţiu mai mare, dar care are nevoie de renovare.

Oricine vrea să ajute copiii Centrului cu Autism din Piteşti, dar şi să sprijine alte cazuri din campania „Schimbă o viaţă" o poate face prin donaţii în contul afişat pe ecran sau apelând numerele de telefonie fixă. Mai multe informaţii găsiţi accesând site-ul www.schimbaoviata.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Campanii » Schimbă o Viaţă!