Antena Meniu Search
x

Video Andrei Anghel a ratat calificarea în semifinale, la 100 de metri spate, la Campionatele Mondiale. Competiția e exclusiv în AntenaPLAY

Andrei Anghel a ratat calificarea în semifinale, la 100 de metri spate, la Campionatele Mondiale de la Fukuoka. Competiția e transmisă exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 23-30 iulie.

de Redactia Observator

la 24.07.2023, 14:34

Vezi și

Anghel a terminat seria 4 pe poziția a cincea, cu un timp de 55.77 secunde. În total, el a terminat pe locul 34 dintre cei 61 de înotători prezenți la startul probei. Anghel mai este prezent la o probă la Campionatele Mondiale, la 50 de metri spate. El va intra în serii pe 29 iulie, de la 05:05 dimineața, Semifinalele sunt programate în aceeași zi, de la 15:06, iar finala e pe 30 iulie, de la 14:02.

”Dacă ne uităm, am putea spune că suntem puţini la Campionatele Mondiale, dar dacă ne uităm la aria de selecţie şi la numărul de sportivi, e un număr destul de bun. Mă uitam la australieni, aveau un număr obscen de mare de sportivi, comparat cu cât de puţini avem noi legitimaţi, dar în procent, eram înaintea lor. Sunt mândru că particip, că am ajuns şi ne-am făcut baremul de calificare, pe care l-am şi îmbunătăţit. Îmi doresc finala la 50 spate. Urmăresc un plan pe care mi l-am setat eu. Am vrut înainte să prind o semifinală la EURO, pe care am prins-o la Roma, apoi o semifinală la Mondiale, pe care am prins-o la Mondialele din Australia. În mod natural, următorul pas ar fi o finală la Mondiale. Nu m-ar deranja să sar doi paşi şi să ne vedem pe podium, dar o luăm pas cu pas”, spunea Anghel înaintea Mondialelor.

David Popovici scrie istorie exclusiv în AntenaPLAY

David Popovici e pregătit să scrie istorie exclusiv pe AntenaPLAY, la Campionatele Mondiale de Înot, ce se vor desfăşura în Japonia, la Fukuoka. Românul de 18 ani este vedeta incontestabilă a competiţiei. Pentru David Popovici (18 ani), aceasta este cea mai importantă întrecere din 2023. El se va prezenta în Japonia din postura de campion mondial la probele de 100 metri liber şi 200 metri liber, titluri pe care le-a obţinut la Budapesta, în 2022.

Aceasta este a 20-a ediţie a Campionatelor Mondiale de Înot. Competiţia trebuia să aibă loc în 2021, ea fiind amânată pentru 2022, din cauza pandemiei de Covid-19. Anul trecut, Budapesta i-a luat locul, din cauza restricţiilor de călătorie din Japonia. Astfel, niponii vor organiza abia la finalul lunii iulie întrecerea. Toate cursele la care va lua parte David Popovici la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka vor fi live exclusiv în AntenaPLAY, între 23 şi 30 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Campionatele Mondiale de Înot » Andrei Anghel a ratat calificarea în semifinale, la 100 de metri spate, la Campionatele Mondiale. Competiția e exclusiv în AntenaPLAY