Antena Meniu Search
x

David Popovici, prima reacţie după ce a terminat pe locul 6 în finala probei de 100 de metri liber la CM de Înot de la Fukuoka

David Popovici a avut o primă reacţie după ce a ratat podiumul la Campionatele Mondiale de Înot şi s-a clasat pe locul 6 în finala probei de 100 de metri liber. Competiţia de la Fukuoka continuă până pe 30 iulie, exclusiv în AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 27.07.2023, 15:37

David Popovici, prima reacţie după ce a terminat pe locul 6 în finala probei de 100 de metri liber la CM de Înot de la Fukuoka
David Popovici, prima reacţie după ce a terminat pe locul 6 în finala probei de 100 de metri liber la CM de Înot de la Fukuoka - Profimedia Images

“Imediat ce am atins peretele la 200 de metri, mi-a trecut prin cap acest gând: "Trebuie să mă antrenez mai bine". Trebuie să mă antrenez mai mult şi, cel mai important, trebuie să fiu mai consecvent, pentru că, acesta este liantul care uneşte totul", a spus Popovici, potrivit olympics.com.

"Din fericire pentru mine, ceea ce nu a mers perfect aici se poate antrena, aşa că atâta timp cât am grijă de pregătirea mea, să fiu mai consecvent decât am fost anul acesta, care a avut multe suişuri şi coborâşuri, voi fi bine”, a adăugat sportivul.

David Popovici, pe locul 6 în finala probei de 100 de m liber

David Popovici a terminat pe locul 6 în finala probei de 100 de metri liber, la Campionatele Mondiale de Înot din Japonia, care sunt live video exclusiv în AntenaPLAY. Sportivul român se calificase cu al cincilea timp din semifinale.

Pe acelaşi subiect

Cursa a fost câştigată de favoritul australian Kyle Chalmers, cu timpul 47.15, urmat de americanul Jack Alexy, cu 47.31. Francezul Maxime Grousset a luat medalia de bronz cu 47.42. David Popovici a fost pe locul 6, cu timpul 47.83. Puteţi revedea toate cursele de la Campionatele Mondiale de la Fukuoka pe fukuoka.observatornews.ro.

Andrei Anghel va lua parte la seriile pentru proba de 50 de m spate sâmbătă

Sâmbătă, Andrei Anghel va lua parte la seriile pentru proba de 50 de m spate, favorita lui. Semifinalele vor avea loc după ora 14:00, tot sâmbătă, iar finala este programată duminică. Toate cursele lui Andrei Anghel pot fi urmărite live exclusiv în AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Campionatele Mondiale de Înot » David Popovici, prima reacţie după ce a terminat pe locul 6 în finala probei de 100 de metri liber la CM de Înot de la Fukuoka