Antena Meniu Search
x

Video Andrei Anghel a ratat calificarea în finala de 50m spate la CM de Înot de la Fukuoka. Competiţia, LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Înotătorul român Andrei Anghel a ratat calificarea în finala probei de 50 de metri spate la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka. Puteţi revedea toate cursele de la Campionatele Mondiale de la Fukuoka pe fukuoka.observatornews.ro.

de Redactia Observator

la 29.07.2023, 17:50

Vezi și

UPDATE 15:18: Andrei Anghel a ratat calificarea în finala de 50 de metri spate! Românul a încheiat pe locul al 10-lea, la general, după cele două semifinale!

Românul s-a calificat în semifinalele probei de 50 de metri spate cu al nouălea timp din toate seriile, 24:86. El a obținut astfel un timp mai bun decât cel care i-a adus bronzul la Sette Colli (24:98). Andrei Anghel a fost al patrulea din seria 6, fiind depășit de Justin Ress (24:18), Ole Braunschweig (24:72) și de Thomas Ceccon (24:80). El a fost repartizat în a doua semifinală, prima începând la 15:06. 

Puteţi revedea toate cursele de la Campionatele Mondiale de la Fukuoka pe fukuoka.observatornews.ro.

Pe acelaşi subiect

Evoluția înotătorului român Andrei Anghel

Andrei Anghel este campion național în 2022 în proba de 100 m spate.

Sportivul a declarat pentru as.ro că nu i-a fost deloc uşor la începutul antrenamentelor de înot: "O săptămână a fost o dragoste foarte mare, că eram cu colacul, apoi se iniţia un divorţ, după două săptămâni. Îmi era foarte frică, aveam nişte exerciţii fără colac, de acelea fugeam, începeam să plâng", a povestit Andrei Anghel.

Înotătorul român a vorbit şi despre fenomenul pe care l-a creat David Popovici: "David, până la urmă, a readus pe hartă puţin înotul, mai ales în România", a adăugat el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Campionatele Mondiale de Înot » Andrei Anghel a ratat calificarea în finala de 50m spate la CM de Înot de la Fukuoka. Competiţia, LIVE exclusiv în AntenaPLAY