Antena Meniu Search
x

Video A treia zi consecutivă în care combustibilii se ieftinesc. Cât costă acum un litru de benzină

Veşti bune pentru şoferi. Este pentru a treia zi în care combustibilii se ieftinesc. Inclusiv motorina a coborât sub pragul psihologic de 7 lei pe litru. Deci este momentul perfect să ne facem plinul şi să evadăm cu maşina.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 21.04.2023, 13:15

Vezi și

În ultimele 24 de ore, toate benzinăriile din România au redus prețul benzinei și motorinei cu 5 bani pe litru. Acest lucru se întâmplă deja de trei zile la rând. Așadar, în ultimele trei zile am avut parte de o reducere de aproximativ 19 bani pe litru pentru motorină și aproximativ 10 bani pe litru pentru benzină.

Cât costă un litru de benzină sau motorină

Astfel, combustibilul are prețul sub pragul psihologic de 7 lei pe litru. O benzinărie din centrul Capitalei un litru de benzină costă 6,77 lei/ l, dar există și stații de alimentare unde benzina standard costă 6,72 lei/ l.  Motorina standard se vinde cu 6,90 lei / l. 

În România există unii dintre cei mai ieftini combustibili din Europa. Mai ieftină ar fi benzina din Bulgaria, Malta și Polonia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri economice » A treia zi consecutivă în care combustibilii se ieftinesc. Cât costă acum un litru de benzină