Video Afacerea cu care un român a dat lovitura. Un kilogram se vinde și cu 25 de lei
Chiar dacă suntem în mijlocul toamnei, pe câmp s-au copt căpşunele. Tot mai mulţi cultivatori mizează pe soiuri care dau roade târziu, până vine îngheţul. Care este diferenţa între căpşunele de primăvară şi cele de toamnă, ce gust şi ce preţ au aflăm de la un cultivator.
Simona Vasiac, reporter Observator: "Chiar dacă este toamnă, căpsunele s-au copt aici la Târgu Lăpuș. Dacă vorbim despre gust, clienții ne spun faptul că aceste fructe, chiar dacă s-au copt atât de târziu, frunctele sunt mai dulci și mai aromate decât cele culese în plin sezon. Un kilogram costă aproximativ 20-25 de lei, asta în timp ce vara au costat 10 lei. Ne aflăm pe o plantație la Târgu Lăpuș, a unui pasionat de horticultură care a mizat pe căpșuni care dau roade târziu, un soi adus din Statele Unite."
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰