Antena Meniu Search
x

Video Afacerea pusă la cale de Bogdan după ce s-a întors din SUA. Este la mare căutare acum în România

O casă tradiţională de la munte, cu prispă şi brazi în curte, nu mai e chiar ce caută românii pentru cazare. Acum vor ceva mai mult. Da, sigur, să fie şi cu ciubăr, şi cu saună de cinci stele. Să fie cu cârnaţ tradiţional, dar şi cu şampanie. Vrem relaxare şi răsfăţ de toţi banii şi în toate felurile. Şi fix asta oferă acum cazările în casele în formă de A, cum de curând au început să apară şi la noi. 

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 25.10.2023, 17:45

Vezi și

Bogdan a locuit multă vreme în America, acolo unde a descoperit conceptul caselor în formă de litera A.

Bogdan Stanus, antreprenor: Proiectul nostru trebuia să se întâmple în America. În timpul pandemiei am observat că din ce în ce mai mulţi oameni prefră să rezerve o întreagă unitate, să meargă acolo cu prietenii lor să nu depindă de hoteluri care erau închise. Privelistea catre Muntii Bucegi pe care o vezi cand te trezesti dimineata este ceva superb. Este varianta ideală pentru a explora o vacanţă în armonie cu natura. Aceste grinzi au 120 de ani vechime, le-am reconditionat noi aici in locatie si le-am folosit pentru casa scarii.

Afacerea pusă la cale de Bogdan după ce s-a întors din SUA

Prima cabana A frame a fost construită în California, în 1934. În România, conceptul începe să devină extrem de căutat mai ales în zonele montane.

Bogdan Stanus, antreprenor: Se pune mult accent în ultima perioadă pe o experienţă. Şi cum am gândit noi conceptul a fost în felul următor - să atingem toate cele 5 simţuri să le stimulăm. În primul rând stimul văzului cred că priveliştea panoramică vorbeşte de la sine. Apoi auzul - locaţia pe care am ales-o este puţin retrasă faţă de civilizaţie este o linişte deplină. Pentru partea de miros am lucrat cu experti parfumieri care au creat o esenţă unică. Pentru gust colaboram cu un chef care la cerere poate veni in locatie sa prepare oaspetilor cu produse locale traditionale preparate reinterpretate.

Cabanele în formă de A se pot închiria pentru grupuri de 6-8 persoane, iar pentru o noapte de cazare preţurile încep de la 500 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri economice » Afacerea pusă la cale de Bogdan după ce s-a întors din SUA. Este la mare căutare acum în România