Antena Meniu Search
x

Foto ANAF scoate la licitaţie un Audi A5 din 2018. Cât costă maşina

ANAF scoate la licitație un Audi A5 Quattro din 2018 la preţul de 51.172 de lei fără TVA. Licitația va avea loc pe 22 februarie la ora 14 în Constanţa, iar cei interesaţi trebuie să prezinte cu cel puţin o zi înainte de licitaţie documentele necesare.

de Redactia Observator

la 15.02.2024, 16:55

ANAF vinde un Audi A5 din 2018 la mai puţin de jumătate din preţ. Când e licitaţia
ANAF vinde un Audi A5 din 2018 la mai puţin de jumătate din preţ. Când e licitaţia - ANAF

Anunţ de la ANAF pentru cei interesaţi de un Audi A5 Quattro din 2018, scos la vânzare cu preţul de pornire de 51.172 de lei, fără TVA.

"Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța, în temeiul prevederilor art.250 alin. (2) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedura fiscala, cu modificările si completările ulterioare, va face cunoscut ca in ziua de 22 februarie 2024, ora 14.00, in Mun. Constanta, bd. Tomis, nr. 312A se vor vinde la licitație următoarele bunuri mobile, licitația a treia:

-Autoturism marca Audi, An fabricație: 2018, Serie sasiu: WAUZZZF5XJA086155, stare uzura: stare tehnica foarte buna semne particulare: berlina cu hayon, tapițerie piele, cutie automata alte_particularitati: nr. km 182693, fara serie motor.Prețul de evaluare sau de pornire a licitației, este de 51172 lei, exclusiv TVA", a publicat ANAF pe pagina de Facebook.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Documentele necesare pentru licitaţia din 22 februarie

Anunţul a fost postat de ANAF, însoţit şi de detaliile necesare pe care trebuie să le ştiţi pentru a putea participa la licitaţia din data de 22 februarie 2024, organizată în Constanţa. Pentru participarea la licitaţie ofertanţii depun, cu cel puţin o zi înainte de data licitaţiei, următoarele documente:

  • oferta de cumparare;
  • dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei. Plata taxei se va efectua în contul menţionat în documentul ataşat acestui articol;
  • împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant;
  • pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului;
  • pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română;
  • pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate;
  • pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport;
  • declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul. Cumpărătorului îi revine obligaţia de a respecta prevederile legale speciale, cum ar fi obligaţiile de mediu, obligaţiile de conservare a patrimoniului naţional sau altele asemenea.

Documente: Licitaţie ANAF Constanţa 22 februarie 2024.pdf

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » ANAF scoate la licitaţie un Audi A5 din 2018. Cât costă maşina