Antena Meniu Search
x

Video Autobiografia Prințului Harry, sute de comenzi în România. Ce preț are un volum în librăriile de la noi

Autobiografia prinţului Harry s-a lansat astăzi, iar cartea a ajuns deja şi în librăriile din România. Volumul intitulat "Rezervă", promite să le arate pas cu pas viaţa ducelui de Sussex, pornind de la subiecte sensibile precum rasismul, înrolarea în armată şi chiar consumul de droguri. 

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 10.01.2023, 22:40

Vezi și

Autobiografia Prințului Harry a ajuns și-n librăriile de la noi din țară. Interesul a fost foarte crescut și-n România, nu doar în UK și SUA, acolo unde oamenii au stat la cozi uriașe încă de la primele ore ale dimineții. Cartea ducelui de Sussex are aproape 500 de pagini și este tradusă în 16 limbi. Un volum nu costă mai puțin de 99 de lei și se găsește și în varianta digitală. 

Mădălina Iacob, reporter Observator: Interesul este crescut și-n România. Am vorbit cu editura, care a adus volumul în țara noastră, și ne-a confirmat sute de comenzi încă de la primele ore, mai ales din magazinele online. Dacă vorbim despre pre-comenzi, numărul acestora ajunge la 2500 până în ziua lansării. Cele 456 de pagini cu memoriile Prințului Harry sunt traduse simultan în 16 limbi.

Vorbim despre primul tiraj românesc de 15000 de exemplare, care se găsește în marile lanțuri de librării, din țara noastră, dar și din Republica Moldova. Un volum costă 99 de lei și se găsește și în variantă digitală, audiobook.

Se așteaptă la un interes foarte mare pentru acest volum și în țara noastră, nu doar în Marea Britanie și Statele Unite ale Americii, unde am văzut cozi de dimineață în librăriile care vindeau acest volum. Un succes uriaș pe care l-a avut, de altfel, și serialul online. Prințul Harry și Meghan au avut cea mai bună săptămână de debut la nivel global.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri economice » Autobiografia Prințului Harry, sute de comenzi în România. Ce preț are un volum în librăriile de la noi